SRBIN DEO VELIKOG FUDBALSKOG TRANSFERA: Milenković prelazi u redove italijanskog giganta, kao zamena za Slovaka

Novosti online

17. 06. 2022. u 08:45

AKO nije Dušan Vlahović, onda je Sergej Milinković Savić, ako nije on, onda je Nikola Milenković... Srbi i samo Srbi su centralna tema svih fudbalski priča na Apeninima.

СРБИН ДЕО ВЕЛИКОГ ФУДБАЛСКОГ ТРАНСФЕРА: Миленковић прелази у редове италијанског гиганта, као замена за Словака

FOTO: AP

Čini se da od 1998. godine i Svetskog prvenstva u Francuskoj nismo imali ovoliko moćna imena u svetu fudbala, pa zbog toga svi sa nestrpljenjem očekujemo smotru u Kataru. A do tada, neki u narednih nekoliko dana promeniće dres kluba u kome nastupaju.

Pre svega reč je o Nikoli Milenkoviću, koji je već prevazišao Firencu i ponude stižu sa svih strana, ali najnovija priča italijanskih medija, izgleda najviše "pije vodu". A po njoj Srbin ide u Inter kao zamena za Milana Škrinjara.

Izgleda da je posao između Intera i PSŽ blizu, suma za koju bi Slovak mogao da napusti klub je oko 70 miliona evra sa bonusima i čini se da Italijani to neće odbiti. Sam igrač je spreman da ostane, ali mu ugovor ističe naredne sezone, plus nigde ne može da dobije novac kao u Parizu. I njegov kolega iz odbrane De Fraj bi trebalo da ode. Iskusnog Holanđanina želi Čelsi, suma je mnogo skromnija, oko 10 miliona evra, ali Inter će uštedeti na plati nekadašnjeg fudbalera Lacija koji zarađuje blizu četiri miliona.

A zamene za štoperski tandem Milaneza su već nađene, jedna je Bleki Milenković iz Fiorentine koji košta oko 15 miliona i Inter će to platiti, druga Bremer iz Torina koji je na meti velikog broja klubova, ali je navodno dao reč Interu.

Odlaskom pomenutih štopera, ali i Perišića, eventualno Sančeza koji je na meti Marseja, Vidala, Ranokije oproštajem Kolarova, Inter bi uštedeo na platama oko 25 miliona neto (da ne pominjemo Džeka koga navodno takođe žele da se oslobode), što bi otvorilo prostor za angažovanje dva najveća pojačanja - Paula Dibale i Romelua Lukakua. Kakav bi to bio Inter, spreman da vrati šampionski trofej od gardskog rivala Milana.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati