"O TOME SMO PRIČALI 15 MINUTA": Mitrović otkrio na šta ih je Piksi upozorio u svlačionici

Novosti online

13. 06. 2022. u 09:18

FUDBALSKA reprezentacija Srbije odigrala je sinoć sa Slovenijom u Ljubljani 2:2 (0:2), u utakmici četvrtog kola Lige nacija.

О ТОМЕ СМО ПРИЧАЛИ 15 МИНУТА: Митровић открио на шта их је Пикси упозорио у свлачионици

FOTO: AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je bilo mnogo dobrih stvari, ali da njegovoj ekipi ne sme da se dešava pad u igri kakav se dogodio u drugom poluvremenu u Ljubljani.

- Mislim da smo totalno dominirali, bilo je lepih momenata, osim tih 10 minuta u drugom poluvremenu, ne sme to da nam se dešava ako hoćemo da budemo ozbiljna ekipa. Moramo da budemo pametni i koncentrisani, pošto je 2:0, kako kažu, najopasniji rezultat. Bilo je mnogo pozitivnog, naravno da na to treba da se fokusiramo. Uvek težimo ka boljem, želimo da budemo još bolji. Naravno, treba da korigujemo negativne stvari, ali i da vidimo dobre stvari zato što ih je bilo mnogo - rekao je Tadić za RTS.

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović govorio je o meču protiv Slovenije.

- Prvo poluvreme je bilo perfektno, oni su imali jedan šut u gol. Kontrolisali smo igru, igrali smo lepo, lepršavo, onako kako mi igramo i imali smo sve pod kontrolom. Imali smo sve pod kontrolom, dali smo dva gola i tako treba da izgledamo u budućnosti.

Bilo je reči o majstoriji Dušana Tadića koji ga je uposlio kod najlepšeg pogotka Srbije.

- Jeste lepa lopta, dobar skok, lep gol i mislim da sam imao sreće mogao sam još jedan gol da dam. Ali dobro, kraj sezone je, teške noge, teška utakmica, teško prvo poluvreme. Sigurno smo izgubili dva boda, ali i da smo pobedili morali bismo dve naredne utakmice da dobijemo. Sve držimo u svojim rukama i idemo na lep, zaslužen odmor i kada dođe prilika da povratimo ove bodove, siguran sam da ćemo to i uraditi.

Priznao je Mitrović da je Piksi u pauzi upozoravao na agresivnost Slovenije.

- Bukvalno smo o tome i pričali 10-15 minuta dok je trajalo poluvreme, da znamo da će oni da igraju na sve ili ništa, da nam je potrebno da izjednačimo tu njihovu agresivnost jer sigurno neće da čekaju poslednjih 10-15 minuta već će odmah probati da daju taj brz gol i da dobiju navijače iza sebe i da probaju da zakuvaju utakmicu. To su i uradili, a mi smo ušli malo slabo u tom drugom poluvremenu - dodao je Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)