"SRAMOTA"! Slovenci besni zbog Srba

Novosti online

13. 06. 2022. u 08:46

FUDBALSKA reprezentacija Srbije odigrala je sinoć sa Slovenijom u Ljubljani 2:2 (0:2), u utakmici četvrtog kola Lige nacija.

СРАМОТА! Словенци бесни због Срба

FOTO: AP

Srbija je, nošena podrškom sa tribina jer su stadion "Stožice" većinski ispunili srpski navijači, odigrala fantastično prvo poluvreme i vodila 2:0. Prvo je u 8. minutu posle asistencije Filipa Mladenovića prvenac za A tim postigao Andrija Živković, da bi u 35. minutu posle "magičnog" driblinga Dušana Tadića i centaršuta, glavom pogodio Aleksandar Mitrović, što je bio njegov 46. gol za reprezentaciju.

Slovenci su u nastavku za samo šest minuta izjednačili golovima Adama Gnezde u 48. i Benjamina Seška u 54. minutu, posle dve slabije intervencije srpske odbrane.

U pojedinim momentima je izgledalo da se meč igra u Beogradu. Na tribinama stadiona u Ljubljani bilo je nekoliko hiljada navijača Srbije, a kako se navodi u slovenačkim medijima, isključivi krivac je FS Slovenije.

- Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće. Nesumnjivo sramota, za koju su posebno krivi oni koji vode slovenačku fudbalsku kuću i koji su mnogim pogrešnim odlukama zakuvali veče, koje ćemo dugo pamtiti. Ne po dobrom - piše slovenačko izdanje Sport kluba.

FOTO: AP

 

Sličnog mišljenja je i Boštjan Cesar, pomoćnik Matjaža Keka koji je na ovom meču vodio nacionalni tim Slovenije.

- Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće. Nesumnjivo sramota, za koju su posebno krivi oni koji vode slovenačku fudbalsku kuću i koji su mnogim pogreškim odlukama zakuvali veče, koje ćemo dugo pamtiti. Ne po dobrom…", naveo je Boštajn Cesar posle meča.

On je istakao da je posle dugo vremena stadion na meču Slovenije bio pun, ali da je većina publike navijala za njihovog rivala!

"Verovatno je i to zapalilo naše momke. Posle dugo vremena bio je pun stadion, ali nažalost ne slovenačkim navijačima, već srpskim navijačima koji su stili iz mnogo zemalja. Ipak bili smo spremni na to", iskren je bio Cesar.

BONUS VIDEO: Razočaravajuće prazne tribine na premijeri Srbije u ligi Nacija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba