JUNAJTED NAŠAO ZAMENU ZA POGBU: "Crveni-đavoli" dovode fudbalera Barselone

Novosti online

01. 06. 2022. u 15:40

FRANCUSKI fudbaler Pol Pogba napustiće Mančester junajted ovog leta, kao slobodan igrač, a "crveni-đavoli" su već pronašli zamenu. U pitanju je vezista Barselone Frenki de Jong.

ЈУНАЈТЕД НАШАО ЗАМЕНУ ЗА ПОГБУ: Црвени-ђаволи доводе фудбалера Барселоне

foto: EPA

Junajted je započeo pregovore sa Barsom o kupovini De Jonga, prenosi britanski "Gardijan". Poznati novinar koji prati fudbalske transfere Fabrisio Romano tvrdi da Barselona za holandskog reprezentativca traži 85 miliona evra.

Holanđanin, koji nerado napušta Barselonu, ne vidi "Old traford" kao najprimamljiviju destinaciju ako mora da ode. Njihov izostanak iz Lige šampiona sledeće sezone je glavni kamen spoticanja u ubeđivanju 25-godišnjaka da se pridruži, posebno jer će biti i drugih zainteresovanih klubova.


Aktuelni trener Mančestera Erik ten Hag trenirao je De Jonga dve sezone u Ajaksu, koje su završene titulom u ligi u sezoni 2018/2019. i plasmanom u polufinale Lige šampiona. Ten Hag i Džon Murtou, fudbalski direktor "crvenih đavola" koji vodi pregovore, nadaju se da će ovaj ranije uspešan odnos fudbalera i trenera pomoći pri ubeđivanju 25-godišnjeg Holanđanina da potpiše ugovor.

BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba