MOŠA NA ENFILDU: Ceo stadion, Salah i družina poverovali u lažne vesti sa utakmice Mančester sitija (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2022. u 16:57

LIVERPUL je juče savladao Vulverhempton rezulatom 3:1 na svom stadionu, ali to nije bilo dovoljno da obezbedi titulu u Premijer ligi. Ljuti konkurent u trci za naslovom, Mančester siti napravio je senzacionalan povratak protiv Aston vile. Danas su se internetom proširili urnebesni momenti sa "Enfilda", koje ni jedan navijač ne bi želeo da doživi.

МОША НА ЕНФИЛДУ: Цео стадион, Салах и дружина поверовали у лажне вести са утакмице Манчестер ситија (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, Mančester siti je u poslednji čin engleskog šampionata ušao sa bodom prednosti u odnosu na Liverpul. Dve strastvene navijačke strane bile su na ivici infarkta, pošto su njihovi rivali, već otpisani od engleske javnosti neočekivano poveli, pa su tako konkuretni za titulom, strepeli...

Nakon što je Sadio Mane izjednačio na Enfildu, za radost svih kojima je Liverpul u srcu, svi su verovali u ikonu "redsa" a akutelnog stratega "vilenjaka", Stivena Džerarda, čiji su puleni poveli sa neverovatnih 0:2 protiv Sitija na "Etihadu". Narastala je nada da bi crvena strana Mersisajda mogla da slavi englesku fudbalsku krunu. Da je Siti remizirao, pobeda Liverpula bi bila dovoljna za osvajanje titule, a sve do 71. minuta "građani" su bili u rezultatskom zaostatku.

Usledio je Pepov "blickrig", u kasnom naletu, koji je Mančester sitiju doneo ogromnih 3:2, dok je njegov pratilac poveo sa 2:1, zahvaljujući 23. ovosezonskom golu Mohameda Salaha u Premijer ligi.

A onda...

Lažne vesti da je Vila izjednačila na "Etihadu" su se proširile po terenu i tribinama. Ovo je izazvalo urnebesne prizore, veselja publike na "Enfildu", koja je pogrešno verovala da su njihovi ljubimci iz  Liverpula tada na vrhu lige.

Ubrzo je došlo do saznanja da stvari stoje drugačije, pa je kratka iskra uzbuđenja ugašena.

Liverpul je imao neverovatnu takmičarsku godinu, uprkos tome što je izgubio titulu prvaka, sa pobedama nad Čelsijem u finalima Karabao kupa i FA kupa.

Tim Jirgena Klopa takođe čeka finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

 

BONUS VIDEO: Top 10 najplaćenijih fudbalera. Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda