"NE ZANIMAJU NAS TUĐI INTERESI": Trener Voždovca najavljuje veliku borbu protiv Zvezde

Novosti online

20. 05. 2022. u 22:19

TRENER Voždovca Aleksandar Linta najavio da će njegovi izabranici učiniti sve da se u što boljem svetlu prikažu u duelu sa Crvenom zvezdom.

НЕ ЗАНИМАЈУ НАС ТУЂИ ИНТЕРЕСИ: Тренер Вождовца најављује велику борбу против Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Strateg "zmajeva" ne želi unapred da se preda bez obzira na to što je aktuelnom šampionu dovoljan i bod da osvoji petu titulu u nizu. Takođe, motiv je i taj što Voždovac i dalje ima teoretske šanse da se domogne Evrope.

- Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre, dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama - rekao je Linta.

Osvrnuo se potom i na to da će crveno-beli imati veliku podršku sa tribina, posebno što je ulaz na stadion "Rajko Mitić" besplatan.

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata - zaključio je trener Voždovca.

Linta protiv Zvezde neće moći da računa na Ivana Milosavljevića i Alana Mašovića, a zbog kartona takođe odsustvuje i Filip Damjanović.

Utakmica Zvezda - Voždovac igra se u nedelju od 18.30.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)