MOZZART NUDI SUPER PROVOD U DOHI: Pobedniku dana put na Mundijal

Promo

14. 05. 2022. u 13:30 >> 13:42

ISKORISTITE priliku uz najveće kvote na svetu i za samo 50 dinara obezbedite mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu.

МОЗЗАРТ НУДИ СУПЕР ПРОВОД У ДОХИ: Победнику дана пут на Мундијал

Foto AP

Kako izgleda dan iz bajke za prosečnog kladioca? Dobitan tiket, pa se još dobije put na Mundijal i karta za utakmicu Brazil - Srbija. Tako nekako...

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Spremne su 122 nagrade, koje se svakodnevno dele najuspešnijima. Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine iz Katara.

Najveće kvote mogu da vam pomognu da se ukrcate u Mozzart avion za Dohu, i budete jedan od 122 srećnika i posmatrate uživo meč Srbije i Brazila. Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Liverpul u sudaru sa Čelsijem, i jedinice na Dortmund protiv Herte i Lion u sudaru sa Nantom (sve mečeve francuske lige možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com).

ČELSI - LIVERPUL (SUBOTA, 17.45), DVOJKA 2,20

Pred nama je finale najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Finale FA kupa doneće duel Čelsija i Liverpula. Plavci su ove sezone stigli do četvrtfinala Lige šampiona, gde su ispali od Real Madrida, a u Liga kupu su se dokopali finala gde su izgubili baš od Redsa na penale. U prvenstvu Engleske posle 36 kola Čelsi ima 20 pobeda i 10 remija, što mu je donelo 70 bodova i treću poziciju. Liverpul se plasirao u finale Lige šampiona, već je podigao pehar Liga kupa, u prvenstvu Engleske je u borbi za titulu, što će reći da je u teoriji na pragu četiri pehara. U Premijer ligi Liverpul posle 36 kola ima 26 pobeda i osam remija, ima 86 bodova što je tri manje od lidera. U poslednjem meču Crveni su pobedili Aston Vilu (2:1).

DORTMUND - HERTA (SUBOTA, 15.30), KEC 1,70

Borusija Dortmund je sezonu u celini provela prilično uspešno. Milioneri su vršili pritisak na Bajern koliko su mogli u trci za titulu šampiona Nemačke, ali Bavarci su neka druga dimenzija. Ujedno, Dortmund je osigurao drugo mesto. U prošlom kolu pobedio je Grojter sa 3:1, to mu je bio 21. trijumf u sezoni. Herta je vrlo loša i još nije obezbedila opstanak u Bundesligi. Sa 33 boda, Stara dama je 15. na tabeli, tri boda više od Štutgarta koji je na mestu baraža. Herta je u prošlom kolu izgubila na svom terenu od Majnca sa 1:2 i tako pretrpela prvi poraz u poslednja četiri susreta u šampionatu.

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.

---------------

LION - NANT (SUBOTA, 21.00), KEC 1,48

Lion je imao dobru rolu u Ligi Evrope, gde je stigao do prolećne faze. Međutim, u šampionatu Francuske posle 36 kola Olimpik ima 15 pobeda i 11 nerešenih mečeva, što mu je donelo 55 bodova i zauzima osmu poziciju na tabeli. Lion je početkom meseca pobedio Marselj (3:0), posle čega je kiksnuo u duelu sa Mecom (2:3). Ove sezone Nant je prosto neprepoznatljiv. Posle neuspeha na poslednjem izdanju Lige 1, ove godine Kanarinci pažljivo pristupaju svakom sudaru. Prošle nedelje je Nant u finalu Kupa pobedio Nicu i dobio trofej. Na turniru prvenstva Francuske Kanarinci su zabeležili 14 pobeda i devet ikseva, što im je donelo 51 bod i deveto mesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartubiti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba