KONTE PECNUO MANČESTER JUNAJTED: Neuspešna sezona? Pa oni su sedmi sa Ronaldom!

Novosti online

11. 05. 2022. u 16:30

FUDBALERI Totenhema dočekuju u četvrtak od 20.45 velikog londonskog rivala Arsenal, u odloženoj utakmici 22. kola Premijer lige. Biće ovo bitka za poslednju ulaznicu koja preko Engleske lige vodi u grupnu fazu Lige šampiona.

КОНТЕ ПЕЦНУО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД: Неуспешна сезона? Па они су седми са Роналдом!

FOTO: AP

Iako pomenuti susret nema dodirnih tačaka sa tragičnom sezonom Mančester junajteda, trener Totenhema Antonio Konte iskoristio je najavu gradskog derbija da pecne "crvene đavole" i upotrebi ih kao alibi za sezonu koja je iza njegovog tima.

Naime, temperamentni italijanski stručnjak dobio je pitanje da prokomentariše rezultate svog tima i poziciju na tabeli, ali je konačnu ocenu njegovog minulog rada prepustio ljudima iz uprave Totenhema. 

– Ne znam da li je na početku sezone klub nameravao da se bori za Ligu šampiona. Kad sam došao, Totenhem je bio deveti na tabeli. Ne verujem da je uprava tada razmišljala o Ligi šampiona, možda o nekom drugom evropskom takmičenju – kazao je Konte.

Potom se osvrnuo na sezonu Mančester junajteda.

– Oni su prošlu sezonu završili kao drugoplasirani, imaju igrače kao što su Kristijano Ronaldo, Džejdon Sančo i Rafael Varan, a možda završe na šestom ili sedmom mestu. I vi pričate o neuspehu Totenhema? Mislim da je ova sezona vrlo uspešna, posebno zbog odnosa koji sam napravio sa igračima i rezultata koje smo ostvarili otkako sam došao, ali posao nije završen– istakao je Konte. 

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK! Mitrogol poslao poruku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!