DAJ ŠTA DAŠ: Za "siću" se prodaje treći najskuplje plaćeni fudbaler svih vremana

Novosti online

09. 05. 2022. u 22:58

FUDBALSKI klub Barselona je pristao da proda vezistu Filipea Kutinja Aston Vili, tvrde mediji iz Španije.

ДАЈ ШТА ДАШ: За сићу се продаје трећи најскупље плаћени фудбалер свих времана

Foto: EPA-EFE/Alberto Estevez

Brazilski reprezentativac je već stigao u tim koji sa klupre predvodi legendarni Stiven Džerard početkom godine, ali "samo" kao pozajmljeni igrač Barse.

Katalonci više ne računaju na Kutinja i spremni su da ga prodaju klubu iz Birmingema za duplo manje novca nego što je to predviđeno izlaznom klauzulom. Iako je ugovorom planirano da otkup veziste košta 40 miliona evra, Barselona je spremna da pregovara sa Vilom i da prihvati sumu od "samo" 20 miliona.


Brazilac će na "Kamp nou" ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja kluba. Nakon što su za njega platili 145 miliona evra u januara 2018. godine, posle samo sezone i po otišao je na pozajmicu u Bajern Minhen. Po povratku se povredio i nije igrao gotovo čitavu prošlu sezonu.

Jesenas je, konačno, dobijao šansu kod Kumana i Ćavija, no nije se pokazao i Barsa je odlučila da ga na zimu pošalje na pozajmicu u Premijer ligu.

Katalonci sada pokušavaju da prođu što bezbolnije i da ga prodaju, pa makar i za duplo manje novca nego što su se nadali.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)