JOVIĆ I REAL OSVOJILI TITULU: "Kraljevići" pregazili Espanjol i došli do 35. krune

Č. V.

30. 04. 2022. u 18:27

SRPSKI fudbaler Luka Jović i njegov Real Madrid osvojili su 35. titulu prvaka Španije i to četiri kola pre kraja sezone.

ЈОВИЋ И РЕАЛ ОСВОЈИЛИ ТИТУЛУ: Краљевићи прегазили Еспањол и дошли до 35. круне

Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

"Kraljevići" su na "Santijago Bernabeuu" pregazili Espanjol sa 4:0 u 34. kolu i tako na sjajan način, pred svojom publikom matematički stigli do nove krune.

Jović je pobedu Reala gledao sa tribina, ali sigurno da može biti srećan što je deo ekipe koja je na furiozan način osvojila još jedan trofej u bogatoj istoriji.

Luka Jović/Foto: EPA-EFE/JUANjO MARTIN

Domaćin je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu posle kojeg je imao prednost od 2:0, zahvaljujući Rodrigu koji je bio dvostruki strelac.

Treći gol bio je delo Marka Asensija u 55. minutu. A, kakva bi to goleada bila, a da u njoj ne učestvuje Karim Benzema. Dobio je Francuz priliku da zaigra u poslednjih pola sata, ali majstoru poput njega je i to dovoljno.

Igrao se 81. minut kada je iskoristio dodavanje Vinisijusa Žuniora i matirao Dijega Lopeza, te postavio konačan rezultat meča.

Real posle ove pobede ima 17 bodova više od Sevilje. I da izgubi sve mečeve do kraja, a Andalužani pobede, opet će titula ostati u Madridu.

 

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)