PODRŠKA ODBOJKAŠA, RUKOMETAŠA, ATLETIČARA... Fudbaleri novosadskog superligaša pozvali članove SD "Vojvodine" na derbi sa Zvezdom

S. B.

28. 04. 2022. u 13:39

FUDBALERI Vojvodine pozvali su igrače i uprave svih klubova, članova sportskog društva „Vojvodina“, da ih u nedelju, na „praznik rada“, u 17 časova na „Karađorđu“, podrže u derbiju 34. kola Superlige Srbije u kojem dočekuju Crvenu zvezdu. Jer Novosađanima samo pobeda nad liderom garantuje nastavak borbe za izlazak na evropsku scenu, što je klupski cilj ove szone.

ПОДРШКА ОДБОЈКАША, РУКОМЕТАША, АТЛЕТИЧАРА... Фудбалери новосадског суперлигаша позвали чланове СД Војводине на дерби са Звездом

fkv

Izvesno je da će izabranicima stratega Dragana Radojičića mnogo značiti podrška višestrukih i aktuelnih šampiona, odbojkaša, rukometaša, atletičara… Vojvodine, koji će sa tribina slati pozitivnu energiju.

- Naravno da ćemo biti prisutni jer želimo da pokažemo da je to naš grad, naša priča, naš uspeh. Pozivamo i sve ostale da pokažemo koliko volimo Vojvodinu - izričit je Dragoljub Zbiljić, predsednik najtrofejnijeg srpskog odbojkaškog kolektiva.

Prodaja ulaznica za derbi počeće u petak, 29. aprila, od devet do 19.30 časova po ceni od 900 dinara za „zapad“, 800 za „istok“ i 600 dinara za „severnu“ i „južnu“ tribinu.

Iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, a tri preostale tribine su za navijače Vojvodine. Kapije stadiona „Karađorđe“ biće otvorene u 15 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere