DILOVAO SAM DROGU I PROSIO: Patris Evra otvorio dušu i šokirao planetu

Novosti online

27. 04. 2022. u 10:09

NEKADAŠNjI štoper Mančester junajteda Patris Evra ispričao je neverovatnu priču, a njome je, blago rečeno, šokirao javnost.

ДИЛОВАО САМ ДРОГУ И ПРОСИО: Патрис Евра отворио душу и шокирао планету

Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Patris je jedan od najboljih igrača na poziciji levog beka u svojoj eri, obelodanio je koliko je teško bilo doći do toga.

Francuz je otkrio da ga je profesor seksualno maltretirao kao trinaestogodišnjaka, a gostujući na Bi-Bi-Siju otkrio je još neke šokantne detalje.

- Radio sam tri stvari pre no što sam počeo da igram fudbal. Prodavao sam drogu, prosio novac ispred prodavnice! Prošenje je bilo uobičajeno. Nekad čak i u ponoć, kada bi bacali stare big-mekove, mi smo ih uzimali iz kanti za đubre.

FOTO: EPA

Njegov otac bio je diplomata iz Senegala, a porodicu je napustio nakon što je napravio 24 dece.

Evra je imao 23 braće i sestara, a dvoje su u međuvremenu preminuli.

- Kad je otac otišao, nastao je haos! Kad sam imao 17 godina, putovali smo u Italiju. Sećam se da smo stigli, sedeli smo za ručkom i donosili su nam hranu. Otišao sam u sobu, bio sam u trenerci, nazvao sam majku i rekao: „Mama, ovde je kao u raju, ljudi nam donose hranu. Imaš dve viljuške s jedne strane, dva noža s druge.“ To je moja najlepša uspomena.

Još jednom se dotakao seksualnog zlostavljanja...

- To je imalo ogroman uticaj na moj život. Sramota te je samog sebe. Kada ne veruješ autoritetima, a to je ipak bio moj profesor, ne veruješ nikome - rekao je Evra.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)