VEST KOJU JE SRBIJA ČEKALA: Potvrđeno - Novak Đoković brani titulu na Vimbldonu

A. Ilić

26. 04. 2022. u 15:16

ODLIČNE vesti dolaze nam iz Engleske, a tiču se predstojećeg Vimbldona. Ono čemu su se nadali svi navijači Novaka Đokovića izvesno je - Srbin će imati priliku da brani titulu na Vimbldonu.

ВЕСТ КОЈУ ЈЕ СРБИЈА ЧЕКАЛА: Потврђено - Новак Ђоковић брани титулу на Вимблдону

FOTO: Tanjug

Kako prenosi Dejli mejl, u Engleskoj ne postoji plan o uvođenju restrikcija za tenisere i teniserke, te će nakon dve godine sprovođenja strogih pravila igrači konačno moći da se vrate u "normalu" tokom boravka na Ol Ingland klubu.

Osvajač 20 grend slem trofeja Novak Đoković, koji je jasno stavio do znanja da nije vakcinisan, imao je dosta problema u Australiji. Sa takvim se neće suočavati u Engleskoj, prenose engleski mediji danas.

FOTO: Tanjug

Srbin će imati priliku da se nadmeće i na Rolan Garosu s obzirom na to da su i organizatori grend slema u Parizu ukinuli sva ograničenja.

Najbolji teniser svih vremena je šest puta osvojio Vimbldon, uključujući i prethodnu godinu kada je u finalu savladao Matea Beretinija.

Ono što je bitno za srpskog tenisera, koji voli da se druži sa fanovima tokom turnira, igrači će nesmetano moći i da se kreću po Londonu. Podsetimo, prošle godine igrač i tročlani stručni štab mogli su da borave u istom hotelu, ali im je kretanje bilo ograničeno, uz redovna testiranja na koronu.

FOTO: Tanjug

Turnir u Londonu igra se od 27. juna do 10. jula.

Tortura u Melburnu

Đoković je u decembru bio pozitivan na korona virus, dobio je medicinsko izuzeće i početkom januara ušao je u Australiju.

Melburnske vlasti su ga zaustavile na carini, potom mu je viza otkazana, a Nole je bio smešten u hotel za migrante, borio se protiv odluke vlasti. Prvobitno je dobio dozvolu da ostane, ali je potom odlukom ministra Aleksa Hoka prvobitno rešenje suda poništeno, a on deportovan.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024