MLADI SRBIN DEBITOVAO ZA MILAN: Lazetić zaigrao, ali... u kakvom meču?! Inter nokautirao roso-nere u gradskom derbiju! (VIDEO)

D. N.

19. 04. 2022. u 23:02

FUDBALERI Intera prvi su se plasirali u finale Kupa Italije jer su, posle 0:0 u uvodnom meču polufinala sa gradskim rivalom Milanom, revanš dobili sa 3:0. Ovu utakmicu obeležio je i debi mladog Srbina, Marka Lazetića, za ekipu Milana, mada je zaigrao samo od 86. minuta, kada je pobednik već bio rešen.

МЛАДИ СРБИН ДЕБИТОВАО ЗА МИЛАН: Лазетић заиграо, али... у каквом мечу?! Интер нокаутирао росо-нере у градском дербију! (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Junak trijumfa bio je Lautaro Martinez, strelac dva gola.

Prvi je bio veličanstven, jer je dodavanje Darmijana u četvrtom minutu "pretvorio" u projektil kojim je neodbranjivo poslao loptu u gornji desni ugao gola roso-nerih.

A pet minuta pre kraja poluvremena, asistencija Koree omogućila je 24-godišnjem Argentincu da donese 2:0 Interu, jer je i njegov niski udarac bio nerešiva enigma za golmana Manjana.

Trener Intera Simone Inzagi i dvostruki strelac protiv Milana Lautaro Martinez / Tanjug/AP

Milan je u nastavku meča, uz veći posed lopte i veći broj šuteva, pokušavao da se "vrati u život", ali sve što je uspeo da uradi jeste da zatrese mrežu preko Benasera, no taj pogodak bio je poništen zbog ofsajda u kome su mu se našli saigrači.

Konačan rezultat postavljen je na drugoj strani terena, i to u 86. minutu kada je lepa akcija "nerazura" okonačana dodavanjem Brozovića s levog krila za Gosensa koji je iz petarca postigao gol.

Nedugo zatim, Rafael Leao je ustupio svoje mesto na terenu mladoj nadi srpskog fudbala Marku Lazetiću, koji je tako debitovao za Milan, ali sa saigračima nije uspeo da ublaži poraz.


U finalu Kupa Italije Inter će igrati ili sa Juventusom ili sa Fiorentinom, a klub iz Torina, pred revanš na svom terenu, ima prednost od 1:0 iz prvog meča.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!