"SRAMOTA ME JE BILO DA GLEDAM!" Kad Žoze Murinjo "slavi" remi

Novosti online

19. 04. 2022. u 20:59

Derbi 33. kola italijanske Serije A, i utakmicu između Napolija i Rome oblino su "ukrasile" tenzije na terenu, dok je "klupa" gostiju sudijske odluke proživljavala posebno burno.

СРАМОТА МЕ ЈЕ БИЛО ДА ГЛЕДАМ! Кад Жозе Мурињо слави реми

Tanjug/AP

Posle utakmice, portugalski kormilar "Rimljana" Žoze Murinjo je imao mnogo reči hvale za svoju ekipu, ali ni sudije ovog meča nije poštedeo jedinstvenih packi. 

- Slavio sam remi jer mi se činilo da je nemoguće da iz ove utakmice izvučemo pozitivan rezultat. Ne zato što su moji momci igrali loše, već zato što sam osećao da će biti teško, ako ne i nemoguće, ostvariti nešto više (od nerešenog rezultata). Na trenutke sam osećao sramotu dok sam stajao na ivici terena i gledao šta (arbitri) Di Paolo i Di Belo rade, istakao je trener Rome.

Portugalac je zatim dodatno objasnio svoj stav:

- Želite primer? Možda dva, tri ili više primera? Crveni karton za Zanolija, na primer. U svakoj ligi na svetu u prvom poluvremenu dobio bi drugi žuti karton. Drugo, nije suđen penal za nas. U redu, golman prvi dolazi do lopte, ali ruši Zaniola dok ovaj još uvek može doći do nje. Ima toga još mnogo, ali tu ću se zaustaviti, naglasio je Murinjo.

Gospodin "Posebni" navikao je ljubitelje fudbala na neposredne, pristrasne i komične izjave na konferencijama na štampu, a i ova definitivno ne odskače od standarda koji je "postavio".

Bonus video: Kad je Siniša Mihajlović doveo prelepu suprugu Arijanu u Beograd...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi