NAVIJAČI IZDALI BARSU, PA ONA NJIH: Šok-rezultat na "Nou Kampu" (VIDEO)

Č. V.

18. 04. 2022. u 22:57

BARSELONA je u padu forme. Katalonci su doživeli drugi uzastopni poraz. Ovoga puta "Kamp Nou" je pognute glave napustila zbog neuspeha u utakmici sa Kadizom (0:1) u 32. kolu Primere.

НАВИЈАЧИ ИЗДАЛИ БАРСУ, ПА ОНА ЊИХ: Шок-резултат на Ноу Кампу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najvatrenije pristalice španskog giganta nisu prisustvovale utakmici zbog revolta prema upravi kluba koja je dozvolila da 30.000 pristalica Ajntrahta prisustvuje revanš meču Lige Evrope.

Što se utakmice tiče, bila je Barselona bolji rival tokom svih 90 minuta, ali izabranici Ćavija Ernandeza nisu uspeli da savladaju Džeremijasa Ledesmu koji je u nekoliko navrata odlično zaustavljao udarce igrača domaćeg tima.

Prvo poluvreme je okončano bez golova, a drugo je počelo šokantno za domaće. Dugo je trajao napad Kadiza koji je golom okončao Lukas Perez.

Sve su probali Katalonci da izbegnu poraz, no jednostavno nijedna lopta nije uspela da zatrese mrežu čuvara mreže gostujućeg tima.

Zanimljivo ovo je četvrti vezani meč kako Barselona nije uspela da trijumfuje protiv tima koji sa klupe predvodi Serhio.

Klub sa "Nou Kampa" je i dalje drugi na tabeli sa 60 bodova, dok je Kadiz 16. i sakupio je 31 bod.

 

BONUS VIDEO: VATRENI VEČITI DERBI: "Delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba