ILIĆ NA "RIBANJU" KOD UPRAVE: Da li će mu izjava posle meča doći glave?

Novosti online

11. 04. 2022. u 12:14

TREĆE poluvreme meča između Čukaričkog i Partizana još uvek traje.

ИЛИЋ НА РИБАЊУ КОД УПРАВЕ: Да ли ће му изјава после меча доћи главе?

Foto: M.Vukadinović

Crno-beli iz Humske su kiksnuli, nisu zadržali korak sa Crvenom zvezdom, sudija Novak Simović nije položio ispit, napravio je grešku zbog koje će u budućnosti sigurno ispaštati srpski fudbal.

A jedan od retkih koji se poneo kao džentlimen je Saša Ilić, legenda Partizana na klupi Čukaričkog je priznao da je njegov igrač, tačnije Bojan Kovačević, zaslužio crveni karton.

- Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - rekao je Saša Ilić, a potom još jednom priznao da je Partizan oštećen.

- Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - zaključio je Saša Ilić u izjavi koja je retkost kada je u pitanju srpski fudbal, da jedan protivnički trener prizna da je rival oštećen.

Međutim, ta izjava očigledno se nije dopala čelnicima Čukaričkog, pa je Saša Ilić pozvan na sastanak dan posle meča, na kojem će jedna od glavnih tema biti i jučerašnja utakmica u kojoj je Čukarički remizirao bez golova, piše "Telegraf".

Pojedini mediji spekulišu čak i o otkazu, ali za sada ne postoje pouzdane informacije kakav će biti epilog sastanka.

BONUS VIDEO:Da li je Partizan oštećen na Banovom brdu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)