VIDIĆ SAVETUJE MEGVAJERA: "Mislim da bi mogao da uradi nekoliko stvari..."

Novosti online

10. 04. 2022. u 13:16

NAJSKUPLjI defanzivac sveta Hari Megvajer pravio je šou juče u porazu svog tima od Evertona i time samo pojačao već prisutne kritike na račun njegovih igara u poslednje vreme. Legenda Junajteda Nemanja Vidić koji je na Megvajerovoj poziciji svojevremeno bio strah i trepet za sve napadače sveta, imao je savet za mlađeg kolegu.

ВИДИЋ САВЕТУЈЕ МЕГВАЈЕРА: Мислим да би могао да уради неколико ствари...

Foto arhiva VN

Megvajer je kumovao pobedi karamela, pošto je u gol skrenuo loptu posle udarca Gordona, a tokom meča napravio je i gaf kada je sudiji signalizirao igranje rukom - svog saigrača Nemanje Matića.

– Očigledno da Megvajer nije na svom nivou ove sezone. Mislim da bi mogao da uradi nekoliko stvari, a jedna od njih je da ne igra baš svaki meč i da na taj način pokuša da povrati formu i samopouzdanje. Veoma je teško igrati pod tolikim pritiskom, ljudi jednostavno samo čekaju da napraviš grešku. Ne bi trebalo da je problem da igrač kaže treneru da se ne oseća dobro na terenu - smatra Vidić.

Megvajer je u Junajted stigao 2019. kao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala kada je plaćen blizu sto miliona evra, a u međuvremenu je postao i kapiten crvenih đavola, ali nije uspeo da opravda očekivanja.

S druge strane, Nemanja Vidić je član crvenih đavola postao 2006. godine za sedam miliona funti, a naradnih osam godina, igrajući u tandemu sa Riom Ferdinandom, izgradio karijeru jednog od najboljih defanzivaca sveta 21. veka.

BONUS VIDEO - Krcate tribine na niželigaškom terenu u Srbiji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024