RADNIČKI NASTAVIO SA USPESIMA: Kragujevčani srušili Vojvodinu, Novosađanima visi plej-of

Č. V.

02. 04. 2022. u 17:21

NENAD Lalatović je na zimu odlučio da sedne na klupu kragujevačkog Radničkog. Opstanak u Superligi Srbije je delovao kao nemoguća misija, ali je bivši trener Crvene zvezde uspeo da pronađe dobitnu formulu.

РАДНИЧКИ НАСТАВИО СА УСПЕСИМА: Крагујевчани срушили Војводину, Новосађанима виси плеј-оф

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevnači su ove subote pobedili Vojvodinu na svom terenu sa 3:2 i to je bio četvrti trijumf Radničkog u poslednjih šest mečeva, dok su Novosađani upisali šesti vezani poraz i ozbiljno zakomplikovali borbu za plamsan u plej-of.

Domaćin je odigrao sjajno prvo poluvreme i već posle 33 minuta igre vodio sa 2:0 pogocima Vidovića i Mirića.

Radnički nijednog momenta nije želeo da se povuče i nagrađen je trećim golom. Nemanja Tomić je bio precizan sa bele tačke u 63. minutu i činilo se da je utakmica na stadionu "Čika Dača" rešena, ali... nisu tako mislili gosti.

Tek tada je Vojvodina počela da igra, no uspela je da postigne samo dva gola. Rezultat je najpre smanjio Bojan Matić, a konačan ishod je u šestom minutu postavio Zukić pogotkom sa bele tačke.

Ekipa iz Kragujevca sada ima 30 bodova i nalazi se na 13. mestu, dok su izabranici Dragana Radojičića sedmi sa 36 bodova, samo dva više od devetoplasirane Kolubare.

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)