BORIO SE ZA MUNDIJAL, A SADA... DŽarovski otkrio: "Pančev i ja ga dovodimo u Zvezdu!"

Novosti online

30. 03. 2022. u 12:00

BAJKA Severne Makedonije je trajala do sinoć, naše komšije su izbacile Italiju iz borbe za Mundijal, a nakon što je Aleksandar Trajkovski Severnu Makedoniju bacio u trans, tražio se novi podvig protiv Portugalije.

БОРИО СЕ ЗА МУНДИЈАЛ, А САДА... Џаровски открио: Панчев и ја га доводимо у Звезду!

Foto AP

To čudo se nije dogodilo, ali...

Poznati makedonski menadžer i, po svom priznanju, čovk koji je učestvovao u više nameštenih mečevima, Velibor Džarovski je u razgovoru za "Objektiv" rekao da je očekivao gol svoje reprezentacije u Lisabonu.

- Igrao sam u kladionici da će Severna Makedonija dati gol. Ne "mora" Portugalija zbog Ronalda na Svetsko prvenstvo, ali u Katar neće ići ni Makedonija. Na kraju će zbog publike Portugalija otići na Mundijal, šta ćemo mi njima tamo, tačno je predvideo pre nego što je lisabonski meč počeo.

Selektor Severne Makedonije Blagoja Milevski preporodio je reprezentaciju, a Džarovski ističe da ćemo popularnog Bobija uskoro gledati na klupi aktuelnog šampiona Srbije.

- Meni je selektor prvi komšija, s njegovim ocem sam igrao fudbal i deli nas samo živa ograda. Držao sam ga kao bebu u rukama i on će biti novi trener Zvezde, ako se slože Džaja, Terzić i kompanija. To bi moglo da se desi već na jesen, ako Partizan stigne do titule. Pančev i ja ćemo ga dovesti u Zvezdu, pa posle neka ide u Bajern, Real, Mančester… Budući trener Zvezde treba da bude Bobi Milevski - rekao je Džarovski.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024