"OVO ME APSOLUTNO NE ZANIMA!" Dragan Stojković Piksi totalno otvoreno o porazu Srbije u Danskoj

D. N.

29. 03. 2022. u 20:18

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije se baš lepo provela na gostovanju u Danskoj, ali selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ne očajava zbog rezultata.

ОВО МЕ АПСОЛУТНО НЕ ЗАНИМА! Драган Стојковић Пикси тотално отворено о поразу Србије у Данској

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Danska je napunila mrežu Srbije u prijateljskoj utakmici u Kopenhagenu, posle čega je Stojković najpre istakao ovo:

- Vi znate moje mišljenje o prijateljskim mečevima. Mislim, jeste visok poraz, ali lako je igrati na 3:0. Međutim, mi smo imali periode dobre igre. Šteta što nismo postigli gol, imali smo šanse. Jednostavno, nije išlo... Bilo bi sve drugačije da smo postigli jedan pogodak. Ali, ovako, jedan poraz koji niti znači nešto, niti nas boli. Možda je ovo i dobar poraz, odnosno poraz u pravom momentu, rekao je najpre Stojković za "Sport klub".

Tome je dodao i sledeće:

- Predstoji Liga nacija, to je druga stvar, bićemo sigurno drugačiji u tim mečevima. Mene apsolutno ne zanima rezultat prijateljskog meča, kako sada, tako ni onaj prethodni, u Budimpešti. Nije alibi ovo što ću sad areći, ali bilo je stvarno mnogo prinudnih izmena - Jović, Pavlović, Veljković... čak se i Saša Lukić požalio na probele. A opet, i pored svega toga, mi smo držali konce igre do primljenog gola. Tada smo ušli u neke greške, ali, ponavljam, ovaj poraz me apsoluno ne boli, bićemo mi spremni za jun i Ligu nacija.


Osvrnuo se selektor Srbije i na izjavu kapitena, Dušana Tadića, da želi baš Dance u grupi na Svetskom prvenstvu, o čemu će odlučivati žreb u Dohi, u petak 1. aprila:

- Pa, nemam ništa protiv da Danska bude u grupi, da joj se revanširamo za večeras, i to kad bude najvažnije (osmeh). Iskreno, nemam neke posebne želje, putujemo u Dohu, biće to poseban doživljaj za sve nas. Ko god bude u našoj grupi, bićemo sigurno spremni, uveren je Dragan Stojković Piksi.

Bonus video: Navijanje škotskih navijača na Marakani

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)