"POTEGAO" PIŠTOLJ NA JILMAZA: Nakon promašenog penala, navijač zapucao i zgrozio svet (VIDEO)

Novosti online

25. 03. 2022. u 19:53

BURAK Jilmaz je postao preko noći najomraženiji fudbaler u Turskoj, a za sve je kriv promašeni penal protiv Portugalije.

ПОТЕГАО ПИШТОЉ НА ЈИЛМАЗА: Након промашеног пенала, навијач запуцао и згрозио свет (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Pri rezultatu 2:1 za Portugaliju, pet minuta pre kraja meča Burak Jilmaz je imao priliku da sa bele tačke zatrese mrežu za 2:2.

Ipak, promašio je, nakon tog meča povukao se iz reprezentacije, ali mu pojedini navijači zameraju zbog promašaja.

Jedan navijač je video snimkom objavljenom na internetu zgrozio javnost. U momentima, dok je kod kuće, pratio meč sa Portugalom, izvadio je pištolj i uperio u televizor, odnosno u trenucima kada je u kadru bio Burak Jilmaz.

Portugalci su u tom momentu vodili sa 2:1 golovima Otavia i Žote. Jimaz je promašio penal, a navijač je povukao obarač i opalio u televizor.  

Uređaj se rasprišio na sitne komadiće, a snimak je završio na društvenim mrežama, da šokira sportske fanatike. Turski navijači su poznati po ekstremnim potezima, te nema sumnje da će Burak Jilmaz proći kroz pravi pakao u narednom periodu.

Podsećamo, Portugal je na kraju slavio sa 3:1 i za mesto na Svetskom prvenstvu boriće se protiv Severne Makedonije, koja je priredila iznenađenje i eliminisala Italiju u Palermu. 

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)