BARSELONA UZVRAĆA UDARAC: Katalonci krenuli po Kilijana Mbapea

Novosti online

25. 03. 2022. u 09:57

FRANCUSKI fudbaler Kilijan Mbape bio je viđen kao novi igrač Real Madrida od leta, ali Barselona velikog rivala želi da pobedi i van terena.

БАРСЕЛОНА УЗВРАЋА УДАРАЦ: Каталонци кренули по Килијана Мбапеа

FOTO: Tanjug

Kako prenosi "Ekip", Katalonci su krenuli po jednog od najboljih igrača sveta. Ovo je verovatno iznenađenje za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu jer je član PSŽ-a od leta bio viđen u dresu "kraljevića".

Barsa, koja je demolirala Real na terenu (4:0), odlučila je da uzvrati udarac i pokuša da dovede 23-godišnjeg Parižanina.

Da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi. Ali klub sa "Nou Kampa" ima svoju računicu. Ćavi će verovatno ostati bez Usmana Dembelea, iako je Francuz počeo da pruža odlične partije u poslednje vreme. To će ostaviti prostora u budžetu za napad na Mbapea.

Prva želja katalonskog giganta bio je Erling Holand, ali čini se da je uprava kluba shvatila da se više isplati dovesti krilnog napadača Pari Sen Žermena. Jednostavno je - Francuz bi došao bez obeštećenja, dok bi za Norvežanina morala da se plati pozamašna suma novca.

Ostaje da se vidi gde će karijeru nastaviti Mbape. Možda bi Mesi i Nejmar mogli da mu pomognu u odabiru.

BONUS VIDEO: Ovo je trenutak uživanja, svi nas hvale!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa