"UNIŠTENI SMO, OSTAJE SAMO PRAZNINA": Italijani razočarani posle bolne eliminacije

Novosti online

25. 03. 2022. u 08:40

ITALIJA je sa nestrpljenjem čekala baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo, a navijači i igrači su stadion "Renco Barbera" napustili pognute glave.

УНИШТЕНИ СМО, ОСТАЈЕ САМО ПРАЗНИНА: Италијани разочарани после болне елиминације

Foto: EPA-EFE/CARMELO IMBESI

"Azure" je šokirala Severna Makedonija koja je slavila sa 1:0 i na taj način aktuelnog evropskog šampiona ostavila bez Mundijala.

Jasno je da su posle ovog velikog neuspeha svi u taboru Italije razočarani, što svedoče reči selektora Roberta Mančinija i iskusnog štopera Đorđa Kjelinija.

- Više sam nego razočaran. Nemam šta da kažem. Nešto neverovatno se dogodilo. Zaslužili smo da osvojimo Evropsko prvenstvo, a na ovom meču smo bili zaista bez sreće. Ipak, to je - što je, ali to je realnost. Žao mi je igrača. Siguran sam da ovaj tim ima sjajnu budućnost. Sad podržavam ove momke više nego ikad - istakao je trofejni stručnjak.

"Moramo da počnemo ispočetka"

Defanzivac Juventusa je bio potpuno utučen, što je i razumljivo, jer su svi očekivali spektakularno finale baraža sa Portugalijom.

- Ovo je ogromno razočaranje. Igrali smo dobar meč i falio nam je gol. Nismo bili arogantni večeras, ali nešto je falilo. Greške koje smo pravili od septembra do sada došle su na naplatu i platili smo ih. Ipak, ponosan sam na ekipu. Razočarani smo, uništeni, ne mogu da nađem reč. Sada ostaje samo praznina. Moramo da počnemo ispočetka i teško je uopšte pričati o tome - rekao je Kjelini.

Podsetimo, Portugalija i Severna Makedonija igraju u utorak od 20.45, a pobednik će se plasirati na Svetsko prvenstvo u Kataru.

BONUS VIDEO: Piksi - Ovo je trenutak uživanja, svi nas hvale!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati