AKO OVO NIJE PENAL, ŠTA JE?! Zbog ovoga su "orlovi" ostali u neverici na meču Mađarska - Srbija (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2022. u 21:46

SRBIJA je pobedila Mađarsku na Puškaš Areni 1:0, a kod navijača (i naših reprezentativaca) ostaje žal zbog nedosuđenog penala koji je, prosto, morao da se dosudi.

АКО ОВО НИЈЕ ПЕНАЛ, ШТА ЈЕ?! Због овога су орлови остали у неверици на мечу Мађарска - Србија (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/Sport klub

Povela je Srbija nakon što je Mitrović šutirao, a lopta na putu ka golu pogodila Nađa, prešla crtu, VAR to potvrdio i - pogodak je bio priznat. Ali...

Sredinom drugog poluvremena navijači su imali priliku da vide situaciju koja neodoljivo podseća na događaj iz Rusije, kada je na Svetskom prvenstvu oboren Aleksandar Mitrović u duelu sa Švajcarskom. Tada penal nije bio dosuđen, a nakon dugog pregleda VAR snimka, nije bio dosuđen ni večeras.

Ruku na srce, ovaj sudijski previd ima znatno manju težinu nego onaj sa Mundijala, ali svejedno nije bilo lako navijačima da progutaju još jednu nepravdu, a ni komentatoru ovog meča.

Sjajan je bio prodor Nemanje Radonjića, hteo je da proigra Mitrovića i... Em je prilikom intervencije odbrane jedan od Mađara igrao rukom, em je najbolji golgeter reprezentacije Srbije povlačen za ruku s leđa, i to nekoliko koraka. Ipak, slovački sudija Filip Glova je nakon pregleda snimka nekim čudom presudio da razloga za penal nije bilo, iako su postajala dva.

Ipak, u nastavku napada na loptu je natrčao Luka Jović - imao je napadač Real Madrida lak posao, ali nije pogodio.

Bonus video: Navijanje škotskih navijača na Marakani

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna