POBEDA ŽIVOTA: Kristijan Eriksen opet igra za Dansku - i to protiv Srbije!

Novosti online

15. 03. 2022. u 12:35

KRISTIJAN ERIKSEN je za dlaku izbegao smrt na fudbalskom terenu, lekari su ga spasili kada ga je srce, na trenutak, izdalo tokom meča Evropskog prvenstva, a on ne samo da se vratio sportu, već će ponovo igrati za Dansku - i to protiv Srbije.

ПОБЕДА ЖИВОТА: Кристијан Ериксен опет игра за Данску - и то против Србије!

Foto: EPA

Podsetimo najpre, naša fudbalska reprezentacija će uskoro odigrati dve prijateljske utakmice, najpre 24. marta protiv Mađarske u Budimpešti, a onda 29. marta sa Danskom u Kopenhagenu.

I upravo tada na terenu će biti i Eriksen.

On je danas uvršten na spisak reprezentativaca Danske za prijateljske duele sa Holandijom i Srbijom:

Devet meseci posle životne drame, posle strepnje čitavog sveta da li će preživeti, čuveni as fudbala će opet igrati u danskom dresu...

Sa Interom je zimus morao da raskine saradnju, jer italijanski fudbal ne dozvoljava igračima sa uočenim srčanim problemima da se takmiče, potom je potpisao za Brentford, a sada će opet igrati pred punim tribinama svojih sunarodnika. I to 29. marta, protiv naših "orlova".

Kristijan Eriksen / FOTO: EPA

Što se tiče spiska Srbije, selektor Dragan Stojković Piksi će u petak saopštiti na koje igrače računa za mečeve sa Mađarima i Dancima, a izabranike će okupiti 21. marta u Staroj Pazovi.

BONUS VIDEO: Komemoracija legendi Partizana Nebojši Vučičeviću Ušketu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!