BUDI DEO ISTORIJE – IGRAJ ZA KATAR

Promo

15. 03. 2022. u 09:00

Za prave igrače nikada nije kasno, a ni rano!

БУДИ ДЕО ИСТОРИЈЕ – ИГРАЈ ЗА КАТАР

Foto: Promo

Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „orlova“ nad Portugalom – odlučila je da ode korak dalje!

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR i budi deo planetarnog spektakla!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije - pobednik može biti svako!

Potrebno je samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko se još uvek niste registrovali, učinite to već danas jer tom prilikom dobijate BONUS DOBRODOŠLICE – 500 dinara bez uslova.

A onda?

Pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter - jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

A u međuvremenu...

Ne zaboravite da „čekirate“ i specijal za Mundijal!

Naši fudbaleri obradovali su naciju plasmanom na Svetsko prvenstvo, a kako je odbrojavanje uveliko počelo - euforija se polako podiže i sve je više onih koji veruju da bi naša reprezentacija mogla da napravi istorijski rezultat!

Specijal je spreman, pa tako već sada možete igrati na “orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat – kvota je 150!

Naravno, to nije sve. Verujemo da heroja Srbije ništa ne može sprečiti da i u Kataru rešeta protivničke mreže, pa otuda i ponuda da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac prvenstva - kvota 35.

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović za koga očekujemo da golgetersku seriju nastavi i u dresu Srbije, a da će baš on biti najbolji strelac prvenstva kvota je 40!

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi - iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00.

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna