LALATOVIĆ POSLE MEČA SA NOVIM PAZAROM: Voleo bih sa vama da igram Evropu (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2022. u 08:53

RADNIČKI iz Kragujevca je drugi put ove sezone vezao dve pobede u Superligi Srbije. To je sada uspeo da uradi pod vođstvom Nenada Lalatovića.

ЛАЛАТОВИЋ ПОСЛЕ МЕЧА СА НОВИМ ПАЗАРОМ: Волео бих са вама да играм Европу (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Njegovi izabranici slavili su u derbiju začelja protiv Novog Pazara (1:0), a temperamentni stručnjak je posle utakmice biranim rečima govorio o rivalu. On je čak i priznao da bi voleo da radi kao trener Novog Pazara.

- S obzirom na sve prikazano na terenu, ne bi bilo nezasluženo ni da je Novi Pazar trijumfovao. Mi smo ovde došli da odigramo jednu tvrdu utakmicu, nismo se uplašili ni ove atmosfere, ni protivnika. Na kraju je sreća bila na našoj strani, ali znate kako kažu – "sreća prati hrabre". Iskren da budem, žao mi je što će neko od ove dve ekipe na kraju sezone možda ispasti u niži rang takmičenja jer mislim da to ni Radnički 1923, ni Novi Pazar ne zaslužuju. Imate dobre igrače, trenera, kakvu atmosferu prave vaši navijači... Ono što želim Radničkom želim i Novom Pazaru. Da budem iskren, moja velika želja je da jednog dana radim u ovom klubu baš zbog ovakvih navijača. Da se uprava kluba i grad ujedine, naprave budžet i da Pazar igra Evropu. Voleo bih da to igra sa mnom jednog dana - rekao je Lalatović.

Potom je analizirao utakmicu, a heroj Kragujevčana bio je Nikola Kovačević.

- Iskreno, dvoumio sam se da li da na poluvremenu zamenim Kovačevića ili Pecelja, s obzirom na to da su obojica zaradili žute kartone u prvom delu utakmice. Na kraju sam odustao od te izmene i Kovačević je odigrao čitavo drugo poluvreme praktično bez greške i postigao taj gol vredan tri boda. Imali smo tu još jednu stopostotnu šansu u samom finišu utakmice da rešimo pitanje pobednika, koju, nažalost, nismo uspeli da iskoristimo. Mislim da smo sa šest osvojenih bodova iz ove dve utakmice uspeli da se konačno pomerimo sa mrtve tačke. Ono što mi je jako drago, to je što sam uspeo da igračima vratim samopouzdanje i iskreno žalim što nisam došao ranije u klub jer bi u tom slučaju igra delovala još bolje i dopadljivije - zaključio je Lalatović.

Radnički sada zauzima 15. mesto na tabeli sa 22 boda, četiri više od poslednjeplasiranog Novog Pazara.

 

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba