MITROVIĆ ĆE MORATI DA SAČEKA NA REKORD: Fulam prekinuo seriju od sedam mečeva bez poraza

Č. V.

19. 02. 2022. u 16:04

ŽELEO je Aleksandar Mitrović da obori rekord po broju golova u Čempionšipu u jednoj sezoni, ali će na to morati još da sačeka, pošto je njegov Fulam poražen od Hadersfilda na "Krejven Kotidžu" sa 1:2 u 33. kolu.

МИТРОВИЋ ЋЕ МОРАТИ ДА САЧЕКА НА РЕКОРД: Фулам прекинуо серију од седам мечева без пораза

FOTO: AP/Tanjug

Srpski napadač je do sada postigao 31 pogodak, baš kao i Ivan Toni prošle sezone u dresu Brendforda i činilo se da je ovaj meč idealna prilika da se sruši rekord Engleza, ali Mitar će to morati da uradi nekom drugom prilikom, možda već u sredu kada "ktidžeri" dočekuju Piterboro.

Što se utakmice tiče izabranici Marka Silve su bili bolji rival, konstantno su napadali, naročito posle zaostatka od 0:2, ali Hadersfild je izdržao i odneo ceo plen iz Londona.

Gosti su već nakon 45 minuta fudbala imali dva gola prednosti zahvaljujući Deniju Vordu i Duanu Holmsu koji su uspeli da savladaju Mareka Rodaka.

Fulam je uputio čak 20 udaraca ka golu rivala, od kojih je šest išlo u okvir i samo je Bobi Rid u 83. minutu uspeo da pronađe put do mreže koju je čuvao Li Nikols.

"Kotidžeri" posle ovog meča i dalje drže lidersku poziciju Čempionšipa sa 64 boda, dok je Hadersfild na četvrtom mestu sa 53 boda.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana bodrili crno-bele u Pragu iako se karte za goste nisu prodavale

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna