PARTIZAN UZDRMALE LOŠE VESTI: Danilo Pantić teže povređen, stradala dva ligamenta

Novosti online

30. 01. 2022. u 13:51

FUDBALER Partizana, Danilo Pantić bio je prinuđen da već u osmom minutu napusti teren protiv Bašakšehira u prijateljskoj utakmici, a crno-beli su danas obelodanili šta je utvrđeno na pregledima.

ПАРТИЗАН УЗДРМАЛЕ ЛОШЕ ВЕСТИ: Данило Пантић теже повређен, страдала два лигамента

Foto: Printskrin Youtube/FK Partizan Beograd

Podsetimo, vezista crno-belih je u duelu sa jednim igračem turskog tima zadobio povredu zbog koje je ostalo da leži na travi, posle čega je uz pomoć doktora Siniše Petkovića i fizioterapeuta Igora Krtinića iznet sa terena.

 

Pomoć mu je ukazana na terenu, a po gestikulacijama bilo je jasno da je 25-godišnjak povredio koleno. To su potvrdili i nalazi lekara, a Partizan je ovako o tome obavestio javnost:

- Prvotimac FK Partizan, Danilo Pantić, je doživeo povredu kolena na prijateljskoj utakmici koja je u subotu, 30.01.2022. godine odigrana protiv ekipe Bašakšehira.

Danas je, nakon magnetne rezonance u Antaliji, ustanovljeno da postoji povreda medijalnog koleteralnog ligamenta, kao i oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta. 
Za sedam dana u Beogradu će se obaviti ponovna magnetna rezonanca posle koje će se znati tačan stepen ostećenja i imati jasnija sliku koja će odrediti dalji tok lečenja, istakli su crno-beli.

BONUS VIDEO: Ljubomir Fejsa o povratku u Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda