POVRATAK U KATALONIJU: Traore novi igrač Barselone, ali sa posebnim uslovom (FOTO)

Novosti online

29. 01. 2022. u 22:20

DILEME više nema. Adama Traore se vratio u Barselonu za koju će igrati kao pozajmljen igrač Vulverhemptona do kraja sezone, objavio je klub iz Katalonije.

ПОВРАТАК У КАТАЛОНИЈУ: Траоре нови играч Барселоне, али са посебним условом (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/MAGI HAROUN

U ugovoru postoji i klauzula o trajnom prelasku u tim sa "Nou Kampa". Ona će moći da bude aktivirana na kraju sezone, ali ekipa koju sa klupe prevodi Ćavi Ernandez će morati da izdvoji 30 miliona evra.

- Barselona i Vulverhempton su postigli sporazum o pozajmici za Adamu Traorea do 30. juna 2022. godine. Barselona će izmirivati plate za igrača, a postoji i opcija trajnog transfera na kraju sezone - stoji u saopštenju Katalonaca.

Barselona je potvrdila i da će Traore biti predstavljen u sredu 2. februara, bez prisustva navijača, a klub će ostale detalje objaviti naknadno.

Traore je dete ovog kluba u koji je došao sa osam godina. Od 2013. do 2015. godine je igrao za sastav sa "Nou Kampa" i odigrao je samo jednu utakmicu. Karijeru je potom gradio u engleskoj gde je igrao za Aston Vilu, Midlzbro i Vulverhempton.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)