"LIŽE KAŠIČICU SA 200 LJUDI!" Sraman napad novinarke CNN-a na Novaka Đokovića

D. N.

29. 01. 2022. u 15:31

NOVAK Đoković je doživeo sraman napad od novinarke CNN-a.

ЛИЖЕ КАШИЧИЦУ СА 200 ЉУДИ! Сраман напад новинарке ЦНН-а на Новака Ђоковића

Twitter / IkaFerrerGotic

Ika Ferer Gotić, koja radi na regionalnoj N1 televiziji, u sklopu globalne mreže CNN, zgrozila je mnoge svojom objavom na društvenim mrežama, a u vezi sa najboljim teniserom sveta.

Ova novinarka, rođena u Travniku, gde nije odrastala već u Holandiji, a živela je i u Austriji, Hrvatskoj, Kubi i Španiji, osula je paljbu po Đokoviću nakon što su se pojavili snimci sa liturgije na kojoj je Novak prisustvovao.


Podsetimo, u sedmici koja je na izmaku, Nole je bio i na liturgiji u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, i na Ostrogu, Novak Đoković se potom i pričestio na praznik Svetog Save u hramu koji je i posvećen najvećem srpskom svetitelju, a upravo je ta scena bila "okidač" za sraman napade Ike Ferer Gotić.


Jer, ona je na Tviteru napisala sledeće:


- Neverovatno, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi.

Twitter / @IkaFerrerGotic


Ovakav govor mržnje, samo zato što je neko ispovedao svoju veru na način na koji se ta vera ispoveda, za sada nije naišao na osudu ni regionalne N1 televizije, ni CNN-a, globalne mreže za koju Ika Ferer Gotić radi.

Ali, naišao je na veliku reakciju Noletovih navijača, zbog kojih je pomenuta novinarka uputila apel Đokoviću.

Podsetimo, Novaka uskoro čeka odlazak na prvi turnir posle "australijske drame" kroz koju je prošao.

---

Ostanite uz "Novosti sport" i saznajte najnovije vesti vezane za temu Novak Đoković, ali i sve o Australijan openu, koji je došao do same završnice bez branioca trona, ujedno i rekordera tog grend slema.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)