OHI VEĆ TRESE MREŽE! Novo Zvezdino golgetersko čudo nastavilo "po svom" (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2022. u 19:40

ČEKALA je Crvena zvezda i konačno dočekala napadača. Ohi Omoidžuanfo je stigao u redove šampiona Srbije i uspeo da se u četvrtak, na pripremama za drugi deo sezone, upiše u listu strelaca.

ОХИ ВЕЋ ТРЕСЕ МРЕЖЕ! Ново Звездино голгетерско чудо наставило по свом (ВИДЕО)

FK Crvena zvezda

Naime, aktuelni šampioni Srbije su ovoga puta odradili nešto drugačiji trening u odnosu na ono što je viđeno do sada, pa su podeljeni u dve ekipe odigrali kontrolnu utakmicu u Antaliji, kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji ih očekuju na proleće. 


Podeljeni na plave i crvene, prvotimci Crvene zvezde odigrali su dva puta po 30 minuta i pokazali da su se uželeli fudbala, kao i da im je lopta i dalje najbolji prijatelj.

FK Crvena zvezda

Plavu ekipu predvodio je Nebojša Milošević, a crvenu duo koji su činili Nenad Sakić i Nenad Milijaš, dok je sve nadgledao šef stručnog štaba Dejan Stanković. 

 
Prvo je plave u prednost doveo talentovani Petar Stanić koji je u 20. minutu na centaršut Falka glavom poslao loptu mrežu i još jednom potvrdio da je pred njim lepa karijera. Ipak, uzvratili su crveni, jer je sa bele tačke u 29. minutu pogodio novajlija iz Moldea, Norvežanin Ohi, a penal je izvojevao mladi Stanković. 
Ređale su se šanse na obe strane, ali su na visokom zadatku bili i defanzivci, pa je Dejan Stanković mogao da bude veoma zadovoljan onim što je video na trening meču u Antaliji. 
 
I, kada je delovalo da će se meč završiti rezultatom 1:1, stvari je u svoje ruke preuzeo Radovan Pankov koji je prvo osvojio loptu na sredini, a potom i odlično proigrao Aleksandra Kataija, a on golom doneo pobedu plavom timu. Postojala je nedoumica da li je Katai bio u ofsajdu, međutim proverom na kamerama Zvezda TV-a je ustanovljeno da nije bilo nedozvoljeno pozicije. 
 
Izabranike Dejana Stankovića u petak očekuje prvi slobodan dan još od okupljanja ekipe u Beogradu, posle čega će fudbaleri Crvene zvezde nastaviti predano da rade na pripremama u Antaliji.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)