NEVIĐENO VARVARSTVO U FRANCUSKOJ: "Duh engleskih huligana" zapanjio celu državu - navijači bacani niz stepenice, spasavali decu... (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2021. u 08:21

JOŠ jednom se francuski fudbal našao u centru skandala zbog velikih incidenata na tribinama.

НЕВИЂЕНО ВАРВАРСТВО У ФРАНЦУСКОЈ: Дух енглеских хулигана запањио целу државу - навијачи бацани низ степенице, спасавали децу... (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@ConflitsFoot

U petak uveče odigran je meč drugoligaša Pariza i prvoligaša Liona, a duel je prekinut kada su gostujući navijači uleteli na tribinu domaćeg tima.

Usledili su nezapamćeni neredi, običan narod napadan je bakljama, tučeni su navijači kaiševima, gurani sa tribina, a na momente su ljubitelji fudbala trčali glavom bez obzira kako bi se spasli pod naletima razjarene mase.

Zbog bezbednosti je odlučeno da deo navijača domaćeg kluba među kojima je bilo mnogo dece bude prebačne preko atletske staze na tribinu, ali je deo iskoristio da utrči na teren zbog čega su igrači otišli u svlačionice.

Organizatori su pokušali da smire situaciju i nastave meč u drugom poluvremenu, ali se tada ogromna masa navijača "slila" na teren i duel je otkazan pri rezultatu 1:1.

Podsetimo, ovo nije prvi incident navijača u Francuskoj koji je zgrozio svet. Nedavno su bili prekinuti mečevi Nica - Olimpik Marsej, a potom i LIon - Olimpik Marsej, kada je Pajet pogođen flašom u glavu, sada gledamo još strašnije scene.

Pitanje je kada će vlasti odlučiti da reaguju i stanu na put izgrednicima u zemlji galskih petlova.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAPITEN PARTIZANA SVETOZAR MARKOVIĆ PRED DUEL SA NAJVEĆIM RIVALOM: Da nastavimo niz bez poraza od Zvezde