PROLETER LJUT ZBOG USLOVA ZA IGRU: Sramota je da se uopšte igra, ni Mino Rajola ne bi prodao igrača

Novosti online

12. 12. 2021. u 13:09

KOLUBARA je u Lazarevcu savladala Proleter sa 2:1 u 20. kolu Superlige Srbije, a loše stanje terena je uticalo da igra bude još bolja.

ПРОЛЕТЕР ЉУТ ЗБОГ УСЛОВА ЗА ИГРУ: Срамота је да се уопште игра, ни Мино Рајола не би продао играча

Foto: Printskrin/Arena sport

Sportski direktor Proletera Amir Bislimi bio je razočaran uslovima za igru u Lazarevcu.

- Mogu samo da kažem da su na utakmici bili skauti iz mnogih stranih timova. Sramota je da se uopšte igra utakmica u ovim uslovima i oni su šokirani uslovima u kojima se igra profesionalna liga. U loži stadiona su bili ljudi iz FSS-a, oni su videli da ipak može da se igra. FK Kolubara, na čelu sa upravom kluba, bila je odličan domaćin. Oni nisu krivi za ovakve stvari! Kalendar odmah treba menjati! Potrebno je da sredstva koja FSS dobija od UEFA za ulaganje u infrastrukturu, koja su pre deljena po drugarskoj liniji, uložiti u hibridne terene naredne godine - rekao je Bislimi za "Hotsport" i dodao:

- U ovakvim uslovima je čista sreća ako bilo kog igrača prodamo. Ovo otežava funkcionisanje nas klubova koji živimo od prodaje igrača, jer nekim čudom nemamo jakog sponzora i lokalnu samoupravu koja finansira klub, pa jednostavno moramo da funkcionišemo od prodaje igrača. Smatram da kada bi Mino Rajola danas bio sportski direktor Proletera, ne bi uspeo da proda bilo koga – zaključio je Bislimi.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Anartozisa pred početak meča sa Partizanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja