JOVIĆ HITNO ZVAO ALBANCA: Došlo je do promene plana

Novosti online

09. 12. 2021. u 11:35

LUKA Jović je bio na izlaznim vratima Madrida. Koferi su bili spakovani, samo se čekala avionska karta u jednom smeru ka Apeninima ili Ostrvu, pisalo se čak i da ostaje u Španiji.

ЈОВИЋ ХИТНО ЗВАО АЛБАНЦА: Дошло је до промене плана

FOTO: AP/Tanjug

Arsenal, Milan, Viljareal su stali u red za srpskog reprezentativca, Karlo Ančeloti je sve manje verovao, skoro nikako. I nije bilo potrebe za ostankom u Madridu. 

Došla je i ta noć u San Sebastijanu, koju ni Jović nije shvatao ozbiljno. Srpski reprezentativac je dan pred meč sa Real Sosijedadom proveo u dvorani Kaha Magika, gledao je Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske sa svojom verenicom Sofijom Milošević.

Ništa nije slutilo da će doći do radikalnog zaokreta, a onda protiv Real Sosijedada povreda Karima Benzeme i iznenadna šansa Joviću, koji je golom i asistencijom kupio sebi mesto u Realu. Ančeloti i saigrači su sijali od sreće, odigrao je Luka dobro i protiv Intera u Ligi šampiona, pa španski "As" piše da definitivno ostaje u Madridu.

U tekstu naslovljenom "Radikalni zaokret Luke Jovića" objašnjava se da je Srbin od svog agenta Falija Ramadanija prvobitno tražio da mu nađe novi klub na zimu, a sada je poručio da odustaje od toga i da želi da ostane u Real Madridu i dokaže se da može da bude važan deo tima.

Posle mečeva sa Sosijedadom i Interom, Jović bi mogao da dobije šansu i protiv Atletiko Madrida, ako Benzema ne bude definitivno spreman, što bi mogla da mu bude i najvažnija utakmica u karijeri.

Ako i tu Srbin pokaže sav svoj raskošni talenat, kupiće dugoročnu ulaznicu za Santijago Bernabeu, a Real Madrid će dobiti centarfora kakvog je i očekivao kad je stigao iz Ajntraht Frankfurta.

Srećno, Luka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna