ENGLESKINJA HOĆE DA BUDE SRPKINJA: Raspametilo je čudo u Lisabonu (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2021. u 22:00 >> 22:14

SRBIJA se ovog meseca plasirala na Svetsko prvenstvo, i to pobedom nad Portugalijom usred Lisabona sa 2:1, a junak tog meča potpuno je opčinio Englesku.

ЕНГЛЕСКИЊА ХОЋЕ ДА БУДЕ СРПКИЊА: Распаметило је чудо у Лисабону (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, iako su reprezentativci Srbije gubili već od drugog minuta, a samo pobeda ih je iz Lisabona direktno vodila na Mundijal, desio se antologijski preokret "otpisanih" u Lisabonu. Najpre su "orlovi" izjednačili preko Tadića, a onda su sada već čuvenim golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu i pobedili.

Mitrović je već godinama omiljeni igrač navijačima Fulama, a u Engleskoj mu je i spevana pesma "Mitro's on fire, your defence is terrified!", koju mu često pevaju jer, vrlo često, trese protivničke mreže pa su odbrane često u panici pred njim, baš kao što pomenuti stih kazuje.

Jedna mlada Engleskinja je toliko opčinjena "Mitrom" da insistira da uči i srpski, a i šeta Londonom ogrnuta našom trobojkom.

-  Moja 12-godišnja unuka, snimljena u subotu. Toliko voli Mitra da uči da skandira na srpskom. Srbija dobija nove prijatelje, istakao je jedan stariji navijač Fulama.

Nije ona jedina koja bi u Engleskoj "da postane naše gore liste".

Nedavno je posle slavlja srpskih navijača u Beogradu, kada se proslavljao plasman "orlova" na Mundijal, Mitroviću pevano u našoj prestonici, taj snimak je brzo počeo da se širi internetom, stigao i do pristalica Fulama, a kada je jedan od njih video šta se dešava, poručio je:

- Od ovog trenutka sam i ja delimično Srbin.

Podsetimo, Mundijal na koji se Srbija plasirala održaće se 2022. godine u Kataru i biće prvo "zimsko Svetsko prvenstvo" u istoriji ovog sporta.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)