FUDBALSKA reprezentacija Portugalije je izvukla bod u Irskoj, koji joj mnogo znači pred poslednji meč sa Srbijom u nedelju u 20.45 u Lisabonu.

Komentari (6)

Smederevac

12.11.2021. 11:53

Bice to bas dobra fudbalska predstava a nasi momci neka pokazu sta znaju pa i da izgube nema veze ako igraju srcem i pokazu borbenost za grb koji nose.

Rale

12.11.2021. 12:46

PA može mu se jer zna da će Srbiji u Portugaliji biti onemogućeno svim silama da pobedi.Već je sinoć viđeno ko putuje u Katar, mi bi trebali da igramo 200 posto preko naših mogućnosti da pobedimo jer predosecam da uz domaćina ćemo imati još protivnika na pr. Sudije, Fifu, EU, NATO.....

NE PROVOCIRAJTE FUDBALSKOG KRALJA

12.11.2021. 15:50

NIJE CR7 PREPOTENTAN, Ronaldo je u stanju da sam resi utakmicu, i bolje bi bilo da malo zavezemo labrnju, i sacekamo da ta utakmica prodje, da sudija odsvira kraj, i od rezultata ce zavisit, dal ste u pravu da ga nazivate prepotentnim. SRBIJI ZELIM SVE NAJBOLJE, a tim nek pokaze na terenu dali stvarno zeli na SP i dal'ga uopste zasluzuje.

Ivan

12.11.2021. 18:53

Sa tim Portugalom smo igrali već 4-5 puta i nikada nisu pokazali onaj nivo igre za koji ih stalno dižete na piedestal nečega što nisu nezaslužili, barem ne igrom koju su pokazali u duelima sa Srbijom. Sada vidimo po ko zna koji put da Portugal ima ozbiljne propuste u svojoj igri kao i u duelima sa drugim timovima koji im zadaju ozbiljne glavobolje a jedan od njih je sasvim sigurno bila i Srbija! Da im nismo pridavali značaj mnogo veći od onog koji imaju mogli smo da ih pregazimo bez problema! 90% ljudi deli ovo mišljenje. Ronaldo jeste dobar ali nije Ronaldo ceo tim! Ako se saigrači dobro ne razumeju džaba im bilo Ronalda. Njihova najveća mana je ta što misle da su već prošli a to je nama najveća šansa! Treba konstantno šutirati na gol, ne treba se plašiti šutiranja niti promašaja. I ovako postoje samo dve opcije ili će da uđe ili neće, nema tu velike filozofije. Zato se ne plašite šuta sa distance, primetio sam da se fudbaleri plaše da šutnu na go misleći da je bolje da to uradi neko drugi umesto njih. Ugledajte se baš na tog Ronalda, čovek prosto vapi za tim ta šutne na go. On je prosto nezadovoljan ako postignut gol nije dao On, neverovatno a naši kao da jedva čekaju da se reše lopte ejjj! Gruvajteeee bre momciiii!!!!

JN

13.11.2021. 09:04

Niko neće da vređa dotičnog egoistu ali jasno je da UEFA gura Portugal koji se u Irskoj provukao uz pomoć španskih sudija. Konačno, bilo bi "strašno" da mala Srbija ide direktno a Portugal i Plačljivko kroz baraž. Što se tiče NJ. V. Kralja CR7, sve je jasnije da je karakterna nula, videlo se u Bgd, na utakmicama Junajteda itd. Kad kapiten jedne reprezentacije baci onako kapitensku traku ili besomučno udara protivničkog igrača koji leži treba ga žestoko kazniti i spustiti na zemlju. Veličina čoveka vidi se u trenucima kad gubi, ne kad pobeđuje. Orlovi, srećno večeras, u inat svima i svemu budite bolji i pobedite. Možete vi to....