RASULO U PARIZU: Odlazi, a nije ni debitovao

Novosti online

01. 11. 2021. u 08:36

PSŽ pobeđuje iako ne igra kako treba, ali van terena Maurisio Poketino se nalazi na velikim mukama.

РАСУЛО У ПАРИЗУ: Одлази, а није ни дебитовао

FOTO: Tanjug

Argentinac nikako da pronađe zajednički jezik sa zemljakom Leo Mesijem, koji u Parizu nije ni bleda senka onog mađioničara iz Barselone. Mauro Ikardi je muku mučio sa suprugom, ali i sa formom.

Ništa nije bolji ni Nejmar, ali ni Kilijan Mbape koji nekada i bljesne, ali daleko je od neke konstantnosti. Poketina i PSŽ najviše čuva čini se Anhel Di Marija, ali i Hakimi koji se pogodio kao jedino pravo pojačanje u Parizu tokom leta.

Pored Mesija glavobolje "svecima" zadaje i Serhio Ramos, koji još nikada nije ni debitovao, a možda i neće.

Naime, Parizijen", list blizak klubu, javlja da PSŽ razmatra opciju da raskine ugovor sa nekadašnjim kapitenom Reala koji je povređen stigao u Pariz.

- Poverenje koje su neki imali u defanzivca, pa čak ni posle njegove poslednje povrede potkolenice nekoliko nedelja kasnije, danas više nije nepokolebljivo. Toliko da je opcija raskida ugovora, iako nije na dnevnom redu, više nije naučna fantastika. PSŽ počinje da priznaje da je angažovanje Ramosa bila greška - stoji u tekstu pomenutog lista.

Ramos još od 5. maja nije odigrao nijedan zvaničan meč, a trebalo bi ove sedmice da se napokon vrati treninzima. Međutim, pitanje je kada će zaigrati i hoće li uopšte - uz podsećanje da je sa Svecima potpisao dvogodišnji ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a