JUNAJTED PREGAZIO TOTENHEM: Solskjer preživeo, Ronaldo načeo, Rašford dotukao "pevce" (VIDEO)

Č. V.

30. 10. 2021. u 20:37

DOSTA se poslednjih dana pričalo o smeni trenera Mančester junajteda Olea Gunara Solskjera, ali on je ostao na klupi "crvenih đavola" i upisao je važnu pobedu protiv Totenhema 3:0.

ЈУНАЈТЕД ПРЕГАЗИО ТОТЕНХЕМ: Солскјер преживео, Роналдо начео, Рашфорд дотукао певце (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Protunjali su gosti Londonom i upisali važan trijumf. Junajted je na ovaj način prekinuo seriju od četiri vezana meča u kojima se nije radovao. U tom nizu ostvario je čak tri poraza i remi sa Evertonom.

Početak meča protekao je u ispitivanju snaga, a na prvi gol se čekalo 39 minuta kada je fantastičan gol postigao Kristijano Ronaldo. Iskoristio je asistenciju Bruna Fernandeša i iskosa sa desne strane zakucao loptu iza leđa Uga Lorisa.

Očekivala se reakcija tima Nuna Espirita Santa u nastavku utakmice. Prepustio je Junajted inicijativu rivali i dotukao ga iz kontre.

Igrao se 64. minut kada je Fernandeš ukrao loptu na sredini terena, proigrao je Ronalda, ovaj se sjajno oslobodio čuvara, uposlio Kavanija koji je neumoljiv u takvim situacijma i na semaforu je stajalo 2:0.

FOTO: AP/Tanjug

Do kraja meča viđen je još jedan pogodak. Nemanja Matić je odlično poslao loptu u prostor rezervisti Marusku Rašfordu, a ovaj bez većih problema matirao Francuza na golu Totenhema.

Navijače "crvenih đavola" može da raduje to što je mreža Davida De Hee ostala netaknuta, a u tim se posle pauze zbog povrede vratio i Rafael Varan.

Junajted je sada peti na tabeli sa 17 bodova, Totenhem ima dva manje i zauzima osmu poziciju.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni