"PETARDOM" TRASIRAJU PUT: Fudbaleri Vojvodine na startu istakli visoke ambicije u kupu

S. BAJIĆ

28. 10. 2021. u 17:46

„PETICA“ na startu najmasovnijeg takmičenja, za plasman u osminu finala, ogledalo je želje fudbalera Vojvodine da i ove sezone doguraju što dalje u borbi za pehar kupa Srbije. Tim pre, što su u sredu na njihovom „Karađorđu“, već u uvertiri duela sa Jagodinom, gubili 0:1, ali odmah zatim ubacili u petu brzinu i postigli isto toliko pogodaka.

ПЕТАРДОМ ТРАСИРАЈУ ПУТ: Фудбалери Војводине на старту истакли високе амбиције у купу

Foto: J.Grlić

Slavoljub Đorđević, strateg Novosađana, smatra da su njegovi izabranici imali ozbiljan, odgovarajući pristup u meču posle kojeg vađenja nema.

– Poštovali smo suparnika koji nam je pogotkom iz kontre u ranoj fazi utakmice uneo nervozu. Međutim, imali smo jasan cilj, bili strpljivi, uporni, postigli dva gola do odlaska na odmor za preokret a u nastavk ušli još odlučnije, čvršće i sa više samopouzdanja. Značajno je to što su pojedini igrači sa manjom minutažom odigrali ceo meč, kao i što su još petorica sa klupe doprineli trijumfu- kaže Đorđević.

Dejan Zukić, napadač Vojvodine, koji je meč krunisao petim pogotkom za svoj tim, ističe da je ekipa sa „Karađorđa“ i pored primljenog gola, veoma brzo ušla u svoj ritam.

- Nisam ni malo sumnjao da ćemo preokrenuti rezultat, jer smo primili „slučajan gol“. Dali smo maksimum i veoma dobro odigrali meč- kaže Zukić.

U ponedeljak, 1. novembra, Vojvodina u borbi za bodove dočekuje komšije sa „Slane bare“ u gradskom superligaškom derbiju.

– To je dodatni motiv da se dokažemo i da pobedimo. Proleter će, uveren sam, po pravilu biti veoma motivisan protiv nas ali naš cilj je da dobrom igrom nastavimo pobednički niz- kaže Zukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a