JOVIĆ PONOVO TRENIRA: Napadač Reala u konkurenciji za tim protiv Osasune

Novosti online

25. 10. 2021. u 22:25

FUDBALER Real madrida i reprezentacije Srbije Luka Jović vratio se normalnim treninzima što znači da će trener kraljevića Karlo Ančeloti moći da računa na njega za predstojeći duel protiv Osasune, kao i selektor orlova Dragan stojković za predstojeći meč protiv Portugalije.

ЈОВИЋ ПОНОВО ТРЕНИРА: Нападач Реала у конкуренцији за тим против Осасуне

Foto: Tanjug

Fudbaleri Real Madrida ostali su bez Federika Valverdea, koji neće moći da pomogne ekipi u narednom periodu zbog povrede. Dobre vesti za “Kraljevski klub” su te što je Luka Jović počeo da trenira.

Napadač nije bio u konkurenciji za tim na mečevima sa Šahtjorom u Ligi šampiona i Barselonom u Laligi, ali danas je tokom dana normalno trenirao i očekuje se da bude na raspolaganju Karlu Anćelotiju u narednom meču sa Osasunom, koji se igra u sredu, 27. oktobra.

Urugvajac Valverde, je ušao u igru protiv Barselone u 72. minutu, ali je prilikom duela sa Đerarom Pikeom pao i povredio ligamente levog kolena. Ipak, povreda nije toliko strašna, kako se činila u prvi mah, pa veznog fudbalera čeka kraća pauza od desetak dana.

Dobra vest za Valverdea je što se nalazi na spisku reprezentacije za mečeve sa Argentinom i Bolivijom 12. i 15. novebra, pa se tada očekuje da se vrati na teren. Sa druge strane izvesno je da će propustiti naredna dva duela u Laligi, sa Osasunom i Elčeom, dok je pod velikim znakom pitanja za revanš duel u Ligi šampiona sa Šahtjorom.

BONUS VIDEO - 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!