KRENUO SA DNA I OČARAO EVROPU: Čistio oluke za pet evra, prodavao vodu na semaforu, a sada postaje najskuplji igrač u istoriji Bajerna

Novosti online

24. 10. 2021. u 11:24

BAJERN sprema paklen prelazni rok. U Minhenu već kuju plan kako bi srušili vlastiti rekord i doveli naslednika Roberta Levandovskog.

КРЕНУО СА ДНА И ОЧАРАО ЕВРОПУ: Чистио олуке за пет евра, продавао воду на семафору, а сада постаје најскупљи играч у историји Бајерна

EPA-EFE/CESARE ABBATE

Prema pisanju mnogih inostranih medija, jedna od prvih meta Bavaraca je Viktor Osimen (22), napadač Napolija koji briljira ove sezone.

Nigerijac upisao devet pogodaka u 10 utakmica, a u šuškanjima oko transfera u Nemačku spominje se i suma od 100 miliona evra, koliko bi Bajern, navodno, bio spreman da plati Napoliju za Osimena.

Zanimljivo je da je mladi Nigerijac klubove u kojima je igrao ukupno već koštao 100 miliona evra. A Osimen, kao i mnogi igrači iz Afrike ima iza sebe filmsku priču o uspehu.

Krenuo je sa ‘dna‘, iz siromaštva, radio sve poslove kako bi preživio. Nekada je za samo pet evra čistio oluke, a za koji cent više donosio je vodu.

- Znao sam koliko mogu da potrošim, kako bih pomogao porodici. I moja braća su radila, prodavali su na ulici novine, a sestra je voće. Jurio sam za automobilima na semaforima i prodavao vodu. Sve mi je to pomoglo u životu, zbog svega što sam prošao, postao sam čovjk kakav sam danas i spreman sam za nove izazove u životu - kazao je nedavno Osimen u jednom intervjuu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)