HRABRA BOLONJA NIJE IZDRŽALA: Mihajlović nije uspeo da zaustavi Ibrahimovića i Milan

Č. V.

23. 10. 2021. u 22:42

BOLONjA je poražena od Milana na svom stadionu sa 4:2 u 9. kolu Serije A u jednoj sjajnoj koja je zatvorila subotnji program u najjačem rangu italijanskog fudbala.

ХРАБРА БОЛОЊА НИЈЕ ИЗДРЖАЛА: Михајловић није успео да заустави Ибрахимовића и Милан

FOTO: AP/Tanjug

Publika na "Renato Del'Ari" je mogla da uživa u onome što su priredili igrači oba kluba. Videli su čak šest golova, dosta uzbuđenja i dva crvena kartona.

Prvih 15 minuta je bila uspavaka, ništa vredno pomena se nije desilo, ali onda je Rafael Leao uspeo da prođe po levoj strani. Šutirao je, a lopta je na putu ka golu zakačila jednog igrača domaćih i "rosoneri" su poveli.

Nakon toga postalo je još teže za tim Siniše Mihajlovića. Crveni karton Sumarea je dodatno usporio Bolonju. Milan je od tog momenta još više napao i brzo duplirao prednost.

Igrao se 35. minut kada je Kalabrija duplirao vođstvo tima Stefana Piolija. Natrčao je na odbijenu loptu i zakucao je sa 16 metara.

Hrabro je Bolonja izašla na teren u drugom poluvremenu i za samo tri minuta prednost gostiju je bila istopljena. Najpre je Zlatan Ibrahimović loše reagovao i zatresao sopstvenu mrežu, a onda je Musa Barou izbegao ofsajd zamku i lako u situaciji jedan na jedam matirao Kiprijana Tatarušanua.

RAZGOVOR Zlatan Ibrahimović i Stefano Pioli/FOTO: AP/Tanjug

Ubrzo je usledio novi hladan tuš za domaće. Roberto Sorijano je nedugo polse izjednačujućeg gola zbgo nepreznog starta zaradio crveni karton, i Mihajlovićev tim je do kraja morao da igra sa devet igrača u polju.

Dugo se Bolonja držala, ali Milan je iskoristio brojčanu prednost i do kraja utakmice postigao još dva gola.

Ismael Benaser je odličinim udarcem po zemlji sa oko 20 metara povisio na 3:2, da bi konačan rezultat postavio Ibrahimović u 90. minutu.

"Rosoneri" noće na prvom mestu i imaju 25 bodova, jedan više ali i utakmicu više od Napolije, dok je ekipa iz Emilio-Romanje na devetom mestu na tabeli Serije A sa 12 bodova.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde u Danskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri