ZAVRŠEN MEMORIJALNI TURNIR "DR MILAN JELIĆ": OFK Beograd četvrti put najbolji u Modriči

V.Blagojević

14. 10. 2021. u 15:11

NA stadionu u Modriči završen je tradicionalni jedanaesti fudbalski memorijalni turnir posvećen rano preminulom Milanu Jeliću, predsedniku Republike Srpske i predsedniku Fudbalskih saveza RS i BiH. Na turniru je učestvovalo 10 kadetskih ekipa iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.

ЗАВРШЕН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ДР МИЛАН ЈЕЛИЋ: ОФК Београд четврти пут најбољи у Модричи

Foto: V.Blagojević

Pobednički pehar zasluženo su osvojili kadeti OFK Beograda. Oni su u finaloj utakmici turnira sa kadetima Crvene zvezde odigrali 0:0, da bi OFK Beograd do pehara stigao pobedom na penale 4:3. Romatičari su četvrti put bili najbolji na turniru u Modriči od devet učešća.

- Prijatno sam se iznenadio kvalitetom fudbala koji igraju deca u Republici Srpskoj. Igrali samo sa Derventom odličnu utakmicu, teško je bilo i sa Prnjavorom. Jedva smo prošli na penale. Turnir je odličan i pokazao je da među ovom decom ima potencijala i za veliku scenu - rekao je Bernard Ljekaj, trener kadeta OFK “Beograd“

Najbolji igrač turnira je Bogdan Mojsilović iz OFK Beograda, najbolji strelac sa 4 postignuta gola bio je Miloš Mišić iz Ljubića, a za najboljeg golmana proglašen je Vuk Andrašević iz Crvene zvezde.

- Drago mi je što smo osvojili trofej. Imali smo šanse da Zvezdu dobijemo i u regularnom vremenu, ali možda je ovako slađe, na penale. Izuzetna mi je čast što sam proglašen za najboljeg igrača turnira - naglasio je  Bogdan Mojsilović, najbolji igrač turnira iz OFK “Beograd“

Modričani su još jednom bili dobri domaćini i organizatori turnira. Svi učesnici su zadovoljni otišli iz Modriče uz obećanje da će doći i iduće godine.

- Modriča je i ovaj put pokazala da je grad sporta. Moram istaći da sam se dogovorio sa rukovodstvom našeg kluba da iduće godine za turnir probamo dovesti bar dve međunarodno poznate ekipe - zaključio je Jovica Radulović, načelnik opštine Modriča.

Na turniru se još jednom videlo da je ovaj prostor nepresušan izvor fudbalskih talenata, koji će sutra biti veliki igrači u velikim klubovima. Turnir u Modriči je, kako su rekli učesnici, postao prepoznatljiv u fudbalskim krugovima na ovim prostorima.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima