MESI PONOVO O ODLASKU IZ BARSE: Bio sam spreman da ostanem, ali rekli su mi da ne mogu da me zadrže

Novosti online

09. 10. 2021. u 12:18

LIONEL Mesi od početka ove sezone igra za PSŽ, ali i dalje ne prestaje o njemu da se priča u Barseloni. Nijednom navijaču Katalonaca sigurno nije drago što klub nije mogao da zadrži Argentinca.

МЕСИ ПОНОВО О ОДЛАСКУ ИЗ БАРСЕ: Био сам спреман да останем, али рекли су ми да не могу да ме задрже

Foto: EPA

Tim Ronalda Kumana se muči. Možda bi drugačije bilo da je fudbaler iz Rosarija tu koji se oglasio i još jednom progovorio o odlasku iz kluba.

- Vratio sam se u Barselonu da se pripremim za sezonu, nakon što sam iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je trener odobrio. Imao sam ideju da potpišem ugovor i odmah nastavim sa treninzima. Mislio sam da je sve sređeno i da nedostaje samo moj potpis – rekao je Mesi za "Le10Sport" i nastavio:

– Ali, kad sam stigao u Barselonu, rečeno mi je da to više nije moguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem drugi klub, jer Barsa nema sredstava da mi produži ugovor. To mi je preokrenulo planove.

Priznao je da takav epilog nije očekivao i da je bioiznenđen.

- Kao što sam rekao na rastanku: bilo mi je jako bolno da napustim Barselonu nakon svih ovih godina. Mislio sam, a i moja porodica, da ću karijeru završiti u Barsi. Bilo je jako teško, ali uspeli smo zajedno da prevaziđemo ovo iskušenje. Počeo sam da razmišljam o budućnosti i PSŽ mi je pružio priliku.

Želja je bila obostrana za nastavkom saradnje, ali Barselona jednostavno nije mogla da ga zadrži.

- Barsa je objavila saopštenje za javnost u kojem je najavila da neću nastaviti i od tog trenutka počeo sam da gledam opcije. Morao sam da pronađem novi klub, da nastavim karijeru. Imao sam sreću da me je kontaktiralo nekoliko klubova, a jedan od njih je bio PSŽ. Dobio sam i druge ponude, ali prilično brzo sam se dogovorio sa "svecima" – zaključio je Mesi.

Argentinac je do sada za novi klub postigao jedan pogodak i to u Ligi šampiona u pobedi nad Mančester sitijem (2:0).

BONUS VIDEO: RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.