LIONEL MESI U ŠOKU: Filmska pljačka hotela u kome živi as, maskirani odneli pravo bogatstvo

Novosti online

01. 10. 2021. u 11:33

PRAVA filmska pljačka desila se u pariskom hotelu u kome živi Lionel Mesi sa porodicom.

ЛИОНЕЛ МЕСИ У ШОКУ: Филмска пљачка хотела у коме живи ас, маскирани однели право богатство

Tviter / BenopaOnyx1

Čuveni fudbalski as je u tom hotelu od 10. avgusta, kada se uselio po potpisivanju ugovora sa Pari Sen Žermenom, a minule noći desilo se razbojništvo o kome sada bruje francuski, ali i brojni drugi svetski mediji.

Naime, kako javlja nemački "Bild", banda maskiranih pljačkaša je na filmski način upala u "Rojal Monso" hotel, u kome na petom spratu Mesi živi sa porodicom.

Snimci bezbednosnih kamera zabeležili su kako su se dve maskirane osobe sa krova spustile na šesti sprat i ušle u apartman kroz nezaključana vrata balkona.

Foto: AP

Lionel Mesi

Prema prvim izveštajima, opljačkali su četiri prostorije i odneli dragocenosti u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra.

Toliki plen i ne čudi, imajući u vidu da u pomenutom hotelu boravi isključivo vrlo bogata klijentela, a pojedini apartmani goste koštaju i 20.000 evra po danu.

Iako je dolaskom Mesija, kako javlja britanski "San", bezbednost hotela podignuta na još veći nivo, pljačka se ipak desila, i to uz prilično mlaku reakciju zaposlenih kada im je prvi gost prijavio da je do incidenta došlo.

Foto: EPA

Doček koji je Lionel Mesi doživeo u Parizu

Jedna ženska osoba, koja je prijavila da joj je nestala ogrlica vredna 3.500 evra, dve minđuše od oko 600 evra i gotovina u iznosu od 2.300 evra, istakla je da je "u hotelu isprva nisu ozbiljno shvatili kada je sve prijavila".

- Platite bogatstvo da biste bili u "fensi" i sigurnom hotelu, a onda vam neko upadne u sobu. Naravno da je uznemirujuće. Policija mi je rekla da je pregledala snimke bezbednosnih kamera, videla dvojicu (pljačkaša) sa torbom na krovu, ali da ne može da ih identifikuje - rekla je jedna od oštećenih gošći za "San".

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade