PARTIZAN LAKO DO POBEDE U LUČANIMA: Rikardo nastavio golgetersku seriju (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2021. u 17:20 >> 19:42

FUDBALERI Paritzana trijumfovali su protiv Mladosti u Lučanima sa 2:0 u 10. kolu Superlige Srbije i nakon remija u derbiju vratili su se na pobednički kolosek.

ПАРТИЗАН ЛАКО ДО ПОБЕДЕ У ЛУЧАНИМА: Рикардо наставио голгетерску серију (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Još jednu dobru utakmicu odigrali su crno-beli i nastavili sa dobrim rezultatima. Sigurno da Beograđane može da raduje to da je ovo bio još jedan susret u kome gosti nisu primili gol.

Meč je počeo idealno po Partizan. Već u trećem minutu Rikardo Gomeš je doveo crno-bele do prednosti. Odlično je skočio i glavom matirao Kostića. Bio je to 10. prvenstveni gol napadača sa Zelenortskih Ostrva, a 14. ukupno u dosadašnjem toku sezone.

Natavili su izabranici Aleksandra Stanojevića sa napadima i posle gola. Prednost je u 38. minutu duplirao asistent kod prvog pogotka, Ivan Obradović. Levi bek gostujućeg tima je natrčao na odbijenu loptu i smestio je u gol Lučanaca.

U nastavku utakmice Mladost je zaigrala bolje. Stvorila je dve dobre prilike preko Bahe i Mićevića, ali je u oba navrata sjajno reagovao Stevanović.

Navijače Partizana može da raduje da je prve minute po povratku u klub upisao i Nemanja Miletić.

Klub iz Humske je uvećao prednost u odnosu na Zvezdu na pet bodova, ali ima i utakmicu više.

Stadion: Mladosti. Sudija: Aleksandar Živković (Niš). Strelci: Rikardo u 3. i Obradović u 38. minutu za Partizan.

MLADOST (4-2-3-1): Kostić - Milošević, Hrkač (od 73. Katanić), Mićević, Cvetković - Leković, Baha - Jovanović, Selenić (od 46. Veličković), Perović (od 46. Danoski) - Obradović.

PARTIZAN (4-2-3-1): N. Stevanović - Živković Ostojić, Vujačić (od 46. Miletić), Obradović - Zdjelar, Jojić - Terzić (od 46. Jović), Natho (od 70. Holender), Menig (od 70. Lutovac) - Rikardo (od 91. Smiljanić).

DRUGO POLUVREME: Mladost - Partizan 0:2

90+2. MINUT - Kraj utakmice!

83. MINUT - Postigao je Jović treći gol za goste, ali on je opravdano poništen jer se u začetku akcije Rikardo nalazio u ofasajdu.

79. MINUT - Još jedna šansa za Mladost. Opet je Stevanović spasao crno-bele dobrom intervencijom posle pokušaja Mićevića.

69. MINUT - Poslednji pokušaj Natha na današnjoj utakmici zamalo je bio neprecizan. Izraelca je zamenio Filip Holender.

64. MINUT - Odličan šut Bahe i fenomenalna odbrana Stevanovića. Tukao je igrač domaćih sa skoro 20 metara, no čuvar mreže gostiju je odličnom paradom odbio loptu preko prečke.

58. MINUT - Prvi udarac u okvir gola Paritzana. Danoski se lepo oslobodio čuvara, ali šut nije bio dovoljno dobar, pa je to lagano zaustavio Stevanović.

53. MINUT - Kakva nonšalancija Bibarsa Natha. Bio je sam na sedam metara i umesto da šutira iz prve, poigravao se i potom mu je udarac izblokiran.

46. MINUT - Nemanja Miletić je na startu drugog dela zamenio Igora Vujačića i to mu je prva utakmica po povratku među crno-bele. Takođe, na terenu je i Nemanja Jović, koji je zamenio Nikolu Terzića.

PRVO POLUVREME: Mladost - Partizan 0:2

45+2. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

41. MINUT - Nova dobra šansa za Rikarda. Prebacio je odlični napadač loptu na levu nogu, ali ju je loše zahvatio i rezultat je ostao nepromenjen.

38. MINUT - Zasluženo gosti iz Beograda dupliraju prednost! Ivan Obradović se upisao u strelce. Natrčao je levi bek nakon pokušaja Vujačića i smestio je iza leđa Kostića.

33. MINUT - Imali su izabraniici Aleksandra Stanojevića još nekoliko opasnih napada. Ipak, Partizan nije uspeo da postigne drugi gol iz tih situacija.

21. MINUT - Velika prilika za Rikarda. Opet je tukao glavom, no njegov udarac Kostić je zaustavio odličnom paradom. Napadač gostiju je šutirao nakon centaršuta Natha.

SERIJA Rikardo postigao 10. prvenstveni gol/FOTO: FK Partizan

16. MINUT - Od kada su gosti propustili dve prilike nema mnogo ubzuđenja. Paritzan ima loptu u nogama, dok Mladost pokušava da napadne rivala, ali crno-beli to ne dozvoljavaju rivalu.

8. MINUT - Vrlo lako je moglo biti 0:2. Menig je izašao sam ispred gola domaćih, no u ključnom momentu se okliznuo. Nakon njega i Terzić je zapretio. Njegov pokušaj iz neposredne blizine završio je preko prečke.

3. MINUT - Nastavlja sjajnu seriju Rikardo Gomeš. Partizan je odlično otvrio meč. Centrirao je Obradović, a napadač crno-belih glavom savladao Kostića. Bio je to 10. prvenstvni gol igrača sa Zelenortskih Ostrva.

1. MINUT - Počela je utakmica u Lučanima.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba