FUDBALSKI AS VODI BURAN ŽIVOT Ostavio ženu - njena rođaka će mu roditi sina

Novosti online

20. 09. 2021. u 11:58

BRAZILSKI fudbaler Živanildo Vieira de Sousa, poznatiji kao Hulk (35), po četvrti put će postati otac.

ФУДБАЛСКИ АС ВОДИ БУРАН ЖИВОТ Оставио жену - њена рођака ће му родити сина

Foto Instagram/hulkparaiba

I to - sa svojom novom izabranicom.

- Danas je moje srce puno zahvalnosti Bogu. Došao sam ovde da vam javim da sam četvrti put blagosloven detetom. Moje srce je prepuno sreće, sve što mogu da kažem je - hvala ti, Bože. Već ti se radujemo, sine, volimo te bezuslovno. Dođi nam puna zdravlja, bebo moja - napisao je on na Instagramu.

Podsetimo, Hulk se razveo od Iran Anđelo, s kojom je prethodno dobio troje dece, a nju je napustio jer je ušao u vezu s njenom rođakom Kamilom.

Kamila Anđelo i Hulk su potom stupili u brak 2020, što je izazvalo pravu lavinu reakcija u Brazilu.

Još krajem 2019. počeo je da se zabavlja sa svojom novom suprugom, a tada je rešio da sve obelodani njenim roditeljima i bratu. Nedugo zatim usledio je i razvod posle 12 godina braka, kako bi mogao da stupi u novi.

Hulk se pravdao da je "najpre napustio ženu, pa tek onda počeo da se zabavlja s njenom rođakom", navodeći da je za razvod "postojalo bezbroj drugih razloga".

- Stalno sam varao suprugu, ona je živela kao samica, a i (nije se bunila, jer je) želela da bude nazivana Hulkovom suprugom. Ipak, sa Kamilom se nisam zabavljao dok sam bio u braku, to je usledilo tek potom - rekao je svojevremeno 35-godišnji napadač Atletika Mineira, koji je u Evropi nastupao po četiri sezone za Porto i Zenit.

U reprezentaciji Brazila je odigrao 49 mečeva i 11 puta bio strelac.

BONUS VIDEO Utisci Natha posle 165. večitog derbija na kome je dao gol Zvezdi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ČUDAN NEKI GEJ: Fudbaler Pari Sen Žermena neće dres sa duginim bojama