"POLUPALI SMO PEHAR IZ BARIJA, ONAJ NA MARAKANI NIJE PRAVI": Mihajlović ispričao zanimljiv detalj iz perioda dok je bio igrač Zvezde

Novosti online

18. 09. 2021. u 08:20

SINIŠA Mihajlović, trener Bolonje i bivši igrač Crvene zvezde, u emsiji "Legende Marakane" ispričao je zanimljive anegdote iz vremena kada je nosio dres crveno-belih.

ПОЛУПАЛИ СМО ПЕХАР ИЗ БАРИЈА, ОНАЈ НА МАРАКАНИ НИЈЕ ПРАВИ: Михајловић испричао занимљив детаљ из периода док је био играч Звезде

FOTO: N. Paraušić

Naravno, neizostavan deo razgovora bilo je i sve ono što se desilo 1991. godine, kada je tim iz Ljutice Bogdana postao šampion Evrope.

- I sad se naježim, a prošlo je 30 godina, nema tih para kojim može da se kupe te emocije, nismo bili svesni. Ali, što je više odmicalo vreme, sve više smo shvatali koliko je to bilo važno. Od Surčina do stadiona i sa jedne i sa druge strane, ljudi uz ulicu u četiri pet redova, skroz do stadiona, i na stadionu puno, svuda. Onda smo tek shvatili šta smo napravili, koliko je to značilo za narod - rekao je Mihajlović, a onda govorio o peharu namenjenom osvajaču:

- Taj pehar koji smo doneli je bio svuda. Ja sam ga nosio u Borovo, Juga ga je nosio kod sebe. On je stajao kod Bine u kolima, držao ga je u gepeku. Kako dođemo u neki lokal, uzima pehar stavlja na sto i posle se pije. Dođe Pančev, kaže 'Daj mi pehar treba mi da nosim na svadbu' i Bina mu da, on ga nosio u Makedoniju na svadbu. Taj pehar je sav bio izlupan pa su morali da naprave novi. Onaj pehar na Marakani nije original, da znate, napravljen je ponovo jer je onaj stari bio izlupan skroz - istakao je Miha.

Mihajlović je govorio i o tome kako će doći na klupu Zvezde, govorio je i o Dejanu Stankoviću, ali i mnogim zanimljivim stvarima.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!